TV: Lavede første mål nogensinde

Åbnede kampen: Jennifer Sørensen bragte Herredsåsen i front

Jennifer tiljubles efter det flotte mål. (Foto: Henrik Schou)
Jennifer tiljubles efter det flotte mål. (Foto: Henrik Schou)

Det var en super glad Jennifer Sørensen fra Skolen på Herredsåsen, vi fangede på sidelinjen midt i anden halvleg, hvor hun sad og pustede ud, mens holdkammeraterne knoklede videre på banen.

Se også: Kampfakta: Hjemmesejr efter kæmpe drama

Bragte holdet foran
Hun fik en velfortjent pause, og stillingen var 3-2 til hjemmeholdet, så hendes humør var godt, selvom det stadig var meget spændende inde på banen.

- Jeg er meget glad for min scoring. Det er faktisk mit første mål nogensinde - og så i en kvartfinale, lød det fra Jennifer.

Det er bare så fedt

Jennifer om kampen og hendes mål

Hør interview med hende under kampen her:

</p><p>Hun var noget bekymret for resultatet, for Engelsborg havde lige reduceret til 3-2.</p><p>- Men vi skal nok vinde, selvom hende Fiona jo stort set gør, hvad der passer hende.</p><p>- Hende skal vi passe noget mere på.</p><a id="_34500824-4ac2-4fa8-b03e-6646cdbea03d" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/gallerier/article4678068.ece">Galleri: Skolen på Herredsåsen - Engelsborgskolen</a><br /><br /><p>Det gjorde de ikke, og Fiona fik da også nettet igen. Faktisk kom Engelsborg på 4-3, men Cecilie Christensen udlignede til sidst, og så vandt Herredsåsen på straffe.</p><a id="_e81d2aa6-89e6-4c97-ae93-9d0e01c1c28a" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/nyheder/sjaellandnord/article4677980.ece">Så mange mål ender Fiona på</a><br /><br />