TV: Hiphopper Line

Dansede afsted: Ude på kanten gjorde Herredsåsen-profil, som det passede hende

Line (th.) omfavnes sekunder efter af Dielleza efter mål. (Foto: Henrik Schou)
Line (th.) omfavnes sekunder efter af Dielleza efter mål. (Foto: Henrik Schou)

I den spændende og neglebidende kvartfinale på Munkesø Stadion mellem Herredsåsen og Engelsborg, havde hjemmeholdet fra Kalundborg en ekstra trumf, der blev spillet ud med stor elegance.

Hjemmeholdet har godt med tilskuere. (Foto: Jørgen Jakobi) Sjællandmidt Kampfakta: Hjemmesejr efter kæmpe drama

Hun hedder Line Bjerg, og hun er med for andet år i Ekstra Bladet Skolefodbold. Sidste år blev det til flotte fire mål og to fidusbamser.

Går til hiphop
Udover at spille fodbold i den lokale klub Raklev er hun også hiphop-danser.

I kvartfinalen dansede hun da også op og ned af den ene sidelinje. Undervejs blev bolden sendt lige præcis derhen, hvor Line ønskede. Intet kunne stoppe hende ude på kanten. Kom en modstander i vejen, driblede Line bare forbi.

Hendes optræden på fodboldscenen var en nydelse.

Se alle fotos fra kampen her:

(Foto: Henrik Schou) Gallerier Galleri: Skolen på Herredsåsen - Engelsborgskolen

Og hun havde tilskuerne med sig. Hver gang hun fik bolden, gik der et forventningsfuldt sus gennem de tæt besatte tilskuerrækker.

- Hvad finder Line nu på, kunne man nærmest fornemme, de tænkte.

Line fandt så på noget - og der blev jublet.

Sjællandnord TV: Se vild jubel på bænkene

Kan rigtig meget
Line har mange stærke sider på en fodboldbane. Hun er løbestærk, lynende hurtig, og så kan hun noget med bolden på egen hånd.

(Foto: Henrik Schou) Gallerier Galleri: Skolen på Herredsåsen - Engelsborgskolen

Når bolden så går den modsatte vej, finder man Line i clinch med sine modstandere for at erobre bolden. Hun går ikke af vejen for nogle. Store eller små - alle bliver tacklet omkuld.

Hvis hun danser hiphop på samme elegante måde, er der mange konkurrenter, der må rende og hoppe der også.

Jennifer tiljubles efter det flotte mål. (Foto: Henrik Schou) Sjællandnord TV: Lavede første mål nogensinde

I kvartfinalen var hun kortvarig ude i første halvleg. Farmand kom til hjælp, og der blev foretaget et pat hurtige trøjeskift. Der var lige et måleapparat, der skulle pilles af.

Line har været til et par undersøgelser omkring nogle lunge-og hjerteproblemer, og der var sat et apparat op, der skulle tage nogle målinger. Hun havde fået lægernes godkendelse til både at spille og tage apparatet af, hvis det generede.

- Det gjorde det, sagde Line efter kampen, hvor hun var meget glad. Lige indtil vi spurgte indtil hendes straffespark.

- Det var ikke særligt godt sparket. Det var faktisk dårligt, lød det fra en ærlig og smilende Line, inden hun med et stort grin tilføjede:

- Men den kom ind.

Lukkede mange mål ind
Line mente, at holdets forsvarsspil havde været godt nok - også selv modstanderne fra Engelsborg faktisk havde scoret fire mål.

- Der var måske nok nogle aftaler, som vi skulle have overholdt bedre, erkendte Line, inden hun tog sin velfortjente fidusbamse med i omklædningsrummet.

Det er Lines andet år på holdet, og hun har stadig chancen for at være med i to år og komme i to finaler mere.

Engelsborg løb med sejren - igen. (Foto: Henrik Schou) Sjællandnord Engelsborgs onde ånd

Hun er helt ligeglad med, hvem de skal møde i semifinalen. Hun kender dårligt nok navnene på skolerne. Det er dog nok en god idé at læse op på den kommende modstander. Det bliver enten Nexø eller Kalbyris.

Forberedelsen, eller den manglende forberedelse, var i hvert fald en ting, der i den grad kiksede i dag for både Line og holdet. Engelsborgs to bedste målskytter hed inden kampen Fiona og Ellen, og de fik masser af plads og tid. Det var ved at koste dyrt.

Herredsåsen bør lave deres lektier inden næste kamp - og så være stærkere i forsvaret. Der venter nemlig flere klassespillere, der kan kunsten at score mål. Måske ikke så flotte som Fiona fra Engelsborg, men både Nexø og Kalbyris har masser af dygtige målskytter.

Se tv-klippet med Line her:

</p><a id="_debce721-6d2e-458d-8c1e-0b54a55424af" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/saadan-gik-finalerne-i-2014/4698445">Sådan gik finalerne i Farum</a><br /><br />