TV: Kantklipperen trodser lægen

Kridt på støvlen: Ingen kan stoppe Hannah Lohmann-Devantier, når der står Ekstra Bladet Skolefodbold på skemaet

Hannah med et af sine mange hurtige og stærke løb. Her suser hun forbi Sophia Poppe. (Foto: Henrik Schou)
Hannah med et af sine mange hurtige og stærke løb. Her suser hun forbi Sophia Poppe. (Foto: Henrik Schou)

LYNGBY (Ekstra Bladet): Den korte pige har det som en fisk i vandet ude på højre side, når Engelsborgskolen spiller med i Ekstra Bladet Skolefodbold. Konstant er hun ude på ballade, når hun gør alt for at genere ham, der kridter banerne op. Hun pisker nemlig op og ned ad højre side helt ude, så hun får kridt på den ene støvle. Det er så kun den modsatte støvle, den venstre, der bliver brugt til at sparke med. Højrebenet undgår hun helst at sparke med.

Se fakta om kampen mod Maglehøj

Se også: SLUT: Fiona bankede Maglehøj

I kredsfinalen i Sjælland Nord hjemme mod Maglehøjskolen kunne ingen følge med, når hun som en tornado gjorde grin med den venstre back og alle omkring hende. Navnet er Hannah Lohmann-Devantier, men faktisk burde hun slet ikke være med på holdet. Hvis man da spørger hendes læge.

Se de mange fotos fra kampen:

Se også: Galleri: Engelsborgskolen - Maglehøjskolen

Intet stopper mig
I den næsten sikre 6-2-sejr var der stort set frit lejde for hende.

- Jeg slapper ikke mere af, fordi de ikke tackler mig. Det er bare fuld fart frem. Det kan jeg jo lige så godt gøre, siger hun med et smil.

Se også: SLUT: Fiona bankede Maglehøj

Det er samme recept igen og igen, når hun pisker af sted og lægger bolden ind til topscorer Fiona Hjartved.

- Det er meget fedt at spille sammen med hende. Hun er god. Det er rart med en, der kan score en masse mål. Nu er hun igen topscorer. Uden hende ville vi nok ikke vinde så stort, hun er en vigtig spiller, forklarer Hannah og fortsætter:

- Herunder skolefodbold har vi bygget et godt samarbejde op. Jeg er begyndt at spille kant. Normalt er jeg back her i Lyngby. Men jeg har ikke spillet to måneder. Det må jeg ikke for lægen. Men intet skal stoppe mig, jeg vil bare spille med i Ekstra Bladet Skolefodbold, slår hun fast.

HØR HVORFOR HANNAH IKKE MÅ SPILLE FOR LÆGEN:

</p><p><b>Fat på en forsvarsadvokat</b><br /> Selv om hun er glad for at spille fodbold. Det lyser ud af hende. Både på banen og hendes øjne, når man taler med den 15-årige profil på det hold, der nu for andet år i træk vinder kredsfinalen og er klar til forårets kvartfinaler.</p><p>- Det er nok meget godt med en pause nu. Så håber jeg, at kroppen er klar igen til den tid. Måske er lægen så også med på den, siger hun og griner endnu en gang.</p><a id="_23ab1d09-62fb-49de-be04-ab29afc7cc86" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/nyheder/sjaellandnord/article4598476.ece">TV: Messi spillede kredsfinale</a><br /><br /><p>På <a href="http://ekstrabladet.dk/skolefodbold/nyheder/sjaellandnord/article2156184.ece">venstre side spiller Ellen Perregaard</a>. De to er sammen med Fiona en farlig trio. Forsvaret har langt fra samme styrke. Det så vi i kredsfinalen, hvor der var alt for meget usikkerhed at spore mod et hold, der ellers ikke burde være en trussel. Men som scorede to gange. Det første på straffe, hvor de var heldige ikke også at få et gult kort for en tåbelig fejl i feltet. Soleklart straffe. Dumt gjort.</p><p>Det andet var en tidlig julegave, da målscoreren fik lov at spadsere gennem hele forsvaret og let placere bolden forbi en meget stillestående keeper. Det så ikke godt ud. Den model kan let kopieres af en kommende modstander. Og så hjælper det altså ikke at have Fiona i den anden ende.</p><a id="_911b4510-bacb-40a1-a494-1222b053c9b3" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/nyheder/sjaellandnord/article4598175.ece">TV: Ærlig snak: - De var bare bedre</a><br /><br /><p>Der skal styr på den del, hvis det ikke igen i denne sæson kun skal blive til en kamp og så i bad, når vi kommer til <a href="http://ekstrabladet.dk/skolefodbold/article2138109.ece">kvartfinalerne</a> i marts. Sidste gang tabte de 3-1 til Skolen på Herredsåsen, som senere nåede til finalen. Og tabte.</p><a id="_0e1d8613-339f-412c-b4a1-f4634e2537d5" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/saadan-gik-finalerne-i-2014/4698445">Sådan gik finalerne i Farum</a><br /><br />

1 af 5 Tre modstandere omkring Hannah. Ikke nok. Her drømmemålet til 1-0.(Foto: Henrik Schou)
2 af 5 Hannah tiljubles af Laura Gade efter sit drømmemål. I baggrunden kommer Fiona. (Foto: Henrik Schou)
3 af 5 Efter kampen - snart med guldmedalje om halsen. (Foto: Henrik Schou)
4 af 5 Efter medalje-overrækkelse - og leg med Carlsberg Sport. (Foto: Henrik Schou)
5 af 5 Hannah med et af sine mange hurtige og stærke løb. Her suser hun forbi Sophia Poppe. (Foto: Henrik Schou)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere