Bilal kæmpede forgæves

Oppe mod overmagten: Søndermarkskolens drenge viste sig meget overbevisende og vandt stort

Intens nærkamp. (Foto: Birger Dencker)
Intens nærkamp. (Foto: Birger Dencker)

På Frederiksbergs flotte kunstbane-anlæg blev der vist flot fodbold og især et meget velorganiseret hold fra Søndermarkskolen viste meget flotte takter.

Se kampfakta

Godt sammenspillet
Det var tydeligt, at de har et talentfuldt hold, som var godt sammenspillet og med flere profiler med divisionserfaring i fødderne.

Fra første fløjt lagde drengene fra Søndermarkskolen et højt pres på banen og pressede Lindevangskolen helt i bund.

Se også: TV: Kong Velling af Fyn

Lindevang kæmpede bravt mod overmagten og hold stand i knapt ti minutter. Efter et flot indlæg fra fløjen kunne anfører Simon Eichen bringe Søndermarkskolen fortjent foran med 1-0.

Søndermarkskolen overlod intet til tilfældighederne og de kom hurtigt på både 2-0 og 3-0 på mål af Jasper Jansen og Osama Hardani.

Enmands-hær
Søndermarkskolen forsatte hele kampen igennem med et massivt pres og det blev kun til sporadiske forsøg fra Lindevangskolen, som oftest kom fra Bilal Masaad, der udgjorde en enmandshær mod nogle meget velorganisede og sikre forsvarsspillere fra Søndermarkskolen.

Se også: Brændte et hav af chancer og tabte

Især Jhonnier Boel var meget sikker, i den bagerste kæde.  Alligevel lykkedes det til sidst i kampen for Bilal at reducere til 7-1, inden Onib Sami gjorde det til slutresultatet 8-1.

Talenterne gjorde en forskel
At Søndermarkskolen har en meget bred trup, kan også ses på, at det var syv forskellige målscorere i dag. Flere af målene var gennemspillet med flere flotte asiets.

Der var mange kandidater til fidustrolden hos Søndermarkskolen, bl.a. den meget tekniske spiller Yuki Nielsen, der lavede mange lækre detaljer og flere flotte asisists.

Se også: Kamp til stregen

Trolden gik dog til den evigt kæmpende Nasisim Suhidi, som var en evig trussel i Lindevang forsvaret, og han kreerede flere gode indlæg og fik også scoret målet til 7-0.

Der skal lyde stor ros til indstillingen hos Lindevangskolen, som trods overmagten, forsatte med at spille fodbold hele kampen igennem. Fidustrolen gik fortjent til evigt kæmpende Victor Dinesen.

Følg os på Facebook

1 af 2 Yuki med bolden. (Foto: Birger Dencker)
2 af 2 Intens nærkamp. (Foto: Birger Dencker)