Målfattig affære endte på straffe

Tæt pigekamp: Straffesparkafgørelse var en nødvendighed

Hillerødshomskolens glade piger. (Foto: Allan Gade)
Hillerødshomskolens glade piger. (Foto: Allan Gade)

Pigerne fra Hillerødholmskolen og Grønnevang skole spillede sådan set udmærket, men komme frem til målchancer? Nej ikke rigtigt.

Se kampfakta

Det startede godt og lovende med den yderst farlig fløj Ceyda Øzdemir, der kunne selv og kunne spille sig fri af de første to til tre modstandere, men så manglede lige det sidste.

Emilie bedst
Fra Hillerødhomskolen lagde man specielt mærke til Marie Lindeneg og helt suverænt banens bedste spiller Emilie Katborg.

Se også: De mange chancer var ikke nok

Efter 0-0 ved pausen flyttede Grønnevang den farlige Ceyda Øzdemir ind i front, men hvorfor nu det? Det gik lige så godt på fløjen? Nu kom hun altså til at spille lige overfor den i særklasse bedste spiller, forsvarsspilleren og anføreren Emilie Katborg. Den kamp i kampen vandt Emilie Katborg.

Det blev så en 0-0 kamp og nervepirrende straffespark-konkurrence med seks forsøg til hver. Hvorefter Hillerødsholmskolen kunne trække sig tilbage med resultatet 4-3.

Se også: Kvikke på tæerne

Efter at Ceyda Øzdemir var blevet stækket, så gik fidusen til målmanden Emilie Meyer, som et resultat af hendes konsekvente indgriben i spillet.

- Jeg er bare så glad og overrasket. Det havde jeg ikke ventet, udtalte Emilie Meyer efter kampen.

Følg os på Facebook

1 af 4 Emilie Katholm. (Foto: Allan Gade)
2 af 4 Ceyda Øzdemir, Grønnevang (Foto: Allan Gade)
3 af 4 Emilie Meyer (Foto: Allan Gade)
4 af 4 Hillerødshomskolens glade piger. (Foto: Allan Gade)