Et minuts stilhed

Ulykke: Det værst tænkelige

Et minuts stilhed - til ære for den omkomne kammerat. (Foto: Allan Gade)
Et minuts stilhed - til ære for den omkomne kammerat. (Foto: Allan Gade)

I weekenden skete der en tragisk togulykke i Hillerød, hvor en tidligere skolefodboldspiller fra Sophienborg skole i Hillerød omkom.

Derfor startede kampen mellem drengene fra Hillerødsholmskolen og Grønnevang Skole med et minuts stilhed, og drengene havde valgt at spille med sørgebind.

Kampstart
Kampen kom i gang, og disse to hold mødte da også hinanden sidste år, hvor Grønnevang huserede og vandt denne gang med Hussein, som den store spiller og indpisker. Han må ikke være med mere, men der er andre talenter i svøb.

Se kampfakta

Dygtig angriber
Morten Olsen, vores landstræner, mangler angribere. Han kan godt begynde at holde øje med Grønnevangs 7’er Hozan Sura. Det var dog en af de flotteste og mest lovende præstationer set længe.

- Jeg er blevet huntet af Boldklubben AB, som jeg er tilknyttet, men fordi jeg har haft en lyskenskade, som har plaget mig i ca. tre måneder, er jeg blevet ”udlejet” til Ballerup, men AB har sagt, at de vil have mig tilbage, fortalte Hozan.

Se også: Målfattig affære endte på straffe

Det var ellers Hillerødsholmskolen, der startede bedst og en gammel kending fra forrige års skolefodboldsturnering, Jens Odgaard, udnyttede en målmandsfejl efter ca. fem minutters spil til 1-0.

Hozan på banen
Så trådte Hozan i karakter og forfulgte en bold, snød tre modspillere samt målmanden, og førend bolden var lige ved at gå udover baglinjen, drejede han med støvlespidsen bolden ind i maskerne. Det er sådan noget, der kan få en gammel fodboldelsker til at græde (af glæde forstås).

Se også: Det er bare fairplay

Marcus Coster og Ivan Prescott scorede dernæst for Grønnevang førend Jens Odgaard reducerede før pausen til halvlegsstilling på 2-3.

Tæt på udligning
Man kunne blive ved med at rose Hozan op og ned af stolper, men her skal det  blot nævnes, at han scorede til 4-2 og til 5-2 førend Hillerødsholmskolens Jens Odgaard begyndte at så tvivl om Grønnevangs sejr med mål til 3-5 og 4-5 med hjælp fra Philip Markovic.

Sluttelig tog spændingen af, da Marcus Coster med mål til 6-4 beseglede Hillerødsholmskolens skæbne.Ret spændende hold, Grønnevang Skole har fået skruet sammen.

Se også: Bilal kæmpede forgæves

1 af 3 Hozan Sura- Grønnevang. (Foto: Allan Gade)
2 af 3 Jens Odgaard - Hillerødsholmskolen. (Foto: Allan Gade)
3 af 3 Et minuts stilhed - til ære for den omkomne kammerat. (Foto: Allan Gade)