Vejen til Chelsea

Højt niveau: Andreas Christensens tidligere skole spillede fornemt

Fidusbamsemodtager Hussam Haydar fra Skovvangsskolen. (Foto: Peter Skov)
Fidusbamsemodtager Hussam Haydar fra Skovvangsskolen. (Foto: Peter Skov)

Vejen til Chelsea FC er ikke ukendt for de fleste spillere fra Blovstrød Skole, da en af deres tidligere elever med succes nu repræsenterer den engelsk storklub og det danske U21 landshold.

AC's gamle skole
Andreas 'AC' Christensen deltog også i Ekstra Bladet Skolefodbold, da han gik på skolen, og han nåede også at få fidusbamsen.

Se kampfakta

Det er ikke usandsynligt, at andre af dagens aktører også kommer til at gå denne vej. Dagens kamp på et meget højt niveau med rigtig mange dygtige og gode spillere.

Se også: Bagsværd var for svær

Indtil kampens første mål var det en meget lige og spændende forestilling, og hjemmeholdet kunne endda nemt være kommet foran et par minutter før, hvor de brændte vel noget, der kunne minde om en 100 procents chance midt for mål.

1-0 ved Malte Thygesen, 2-0 ved et flot udført direkte frispark nede ved den ene stolpe af Rasmus Pedersen. Straks i anden halvleg øgede Mikkel Lehn Hansen på et brag af et mål under overliggeren med et flot yderskruet vristspark. Meget imponerende udført.

Nummer 13, Andreas P, sluttede af med målet til 4-0.

Se også: Skovbrynet fik ikke revanche

Fornem præstation
En meget fornem præstation af hjemmeholdets anfører, nummer seks Gustav Bjerg, gav ham fortjent fidusbamsen. En ligeledes stor præstation af den meget teknisk dygtige Lyngby-spiller, nummer tolv Kasper Andersen, der kæmpede og løb konstant, hvilket udløste Fairplay prisen.

Se også: Stor mod lille

På udeholdet spillede Hussam Haydat på midtbanen en helt vidunderlig kamp med nogle lange fantastiske sideskift. En spiller også på et meget højt teknisk niveau. Ser frem til at se mere til ham. Men i øvrigt mange gode præstationer i øvrigt. Godt og solidt forsvarsspil af Troels Lubanski Hauge, og også en meget fin præstation af Mads Færgeman i angrebet.  

1 af 2 Forsvarsspilleren Troels Lubanski Hauge fra Skovvangsskolen. (Foto: Peter Skov)
2 af 2 Fidusbamsemodtager Hussam Haydar fra Skovvangsskolen. (Foto: Peter Skov)