Der er knaster i kornmarken

Ros: Derfor spillede Kornmarken en fantastik kamp

Flot boldtæmning af Johanneskolen. (Foto: Allan Gade)
Flot boldtæmning af Johanneskolen. (Foto: Allan Gade)

Drengene fra Kornmarken høstede kun ros i dag.

Se kampfakta

Uden at besvære sig synderligt kom høsten i hus. En flot 5-1 sejr over Johannesskolen i de yderst landliggende omgivelser af Hillerød.

Scoring
Skævingedrengene fra Kornmarkskolen bragte sig foran efter kun ca. fem minutter, da Nicklas Jørgensen fremragende scorede til 1-0.

Nicklas Jørgensen og Co. mener absolut at man vinder de første 3-4 kampe.

- Så ser vi herfra, hvad der sker, sagde han med hjælp fra de omgivne kammerater.

Se også: Et minuts stilhed

Efter 14 minutter gjorde Oscar Greibe det til 2-0 uden at Johannesskolen havde vist noget særligt. Man anede en ensidig forestilling derude.

Johannes kom på banen
Men efter at bolden var givet op igen, tog pokker ved Johannesskolens drenge, bolden blev presset frem og frem i et slagsmål om hver en meter på banen indtil en forsvarer – under pres ganske vist, kommer til at score i eget net. Så stod det 1-2.

Johannes-drengene jublede.

Se også: Vejen til Chelsea

Bolden blev givet op i gen og så tog pokker ved Nicolai Johansen, der med en flot scoring til 3-1 smed en iskold klud i hovedet på Johannes-drengene. Der skete ikke rigtig mere i den halvleg. Men set i bakspejlet så blev kampen nok afgjort med det her seneste mål af Nicolai.

Tog fat
Oscar Dargis og Nicolai Johansen tog fat og scorede igen til slutresultatet på 5-1 til Kornmarken på denne dejlige solskinsdag.

Johannesskolen kom pænt langt sidste år og der huskede man dem for den lynhurtige og målfarlige Jonathan Wind-Hansen. I år kneb det med farligheden og så er det kun et at gøre, nemlig – heppe på skolens piger, der gik videre i Ekstrabladets Skolefodboldturnering.

Nicolai Johannesen hører ikke til de højeste på holdet, men målnæsen har høj klasse og det kan man nå langt med, så det bliver spændende at følge, om han kan gøre det samme næste gang.

- Selvfølgelig kan jeg det, sagde han i forbindelse med modtagelsen af fidusbamsen.

Se også: Fremtidens hold tabte

1 af 3 Nicolai Johansen, anden mål-scorer fra Kornmarken. (Foto: Allan Gade)
2 af 3 Første målscorer - Nicklas Jørgensen. (Foto: Allan Gade)
3 af 3 Flot boldtæmning af Johanneskolen. (Foto: Allan Gade)