Smed handskerne og scorede hattrick

Sejt: Mads Dynes er målmand normalt men scorede tre gange i dag

Mads Dynes Bjerknæs, Nordstjerneskolen. (Foto: Poul Gregersen)
Mads Dynes Bjerknæs, Nordstjerneskolen. (Foto: Poul Gregersen)

6-0 til Nordstjerneskolen var resultatet da kampen sluttede her i Helsinge.

Se kampfakta

Begge ville vinde
En god, velspillet kamp, hvor begge hold tog og gav af et godt hjerte. Det var tydeligt at begge hold ville vinde. Spillerne kender hinanden og ingen vil give sig.

Nordstjernen havde et lille overtag i det første kvarter, men der var godt spil fra begge hold både ude på banen og under mål.

Se også: Brændte straffespark i sidste minut og røg ud

En tilfældig opstået chance, med mange spillere i Realskolens straffesparkfelt, udnyttede Nordstjernens Christian Koch Færge efter et kvarters spil til føringen 1-0 til Nordstjernen.

Dette mål gav Nordstjernen endnu mere gejst og da  Emil Dam Rasmussen øgede til 2-0 blot et minut senere, ja så steg stemningen blandt Nordstjernens tilskuere.

Perfekt mål
Nordstjernen overtog kampen mere og mere og da Mads Dynes Bjerknæs i det 26.minut satte panden til bolden og scorede til 3 - 0, ja så var man ikke i tvivl om, at holdet nok skulle ride den hjem. Mads' mål til 3 - 0 var perfekt.

Se også: TV: Øboerne tog sejren

Et godt indlæg fra Tobias "Tube" Nielsen, fra højre side ind i straffesparkfeltet, hvor Mads, foran forreste stolpe,  fik dirigeret bolden  i mål. Flot, flot.

Anden halvleg gav lidt mere spil til holdet fra Realskolen uden at de dog blev rigtige farlige. I stedet var makkerparret Mads Dynes Bjerknæs og Tobias "Tube" Nielsen rigtig i hopla. Et godt 1-2 -spil mellem dem resulterede i, at det nu var Tube, der fik lov til at score. 4 - 0 midt i 2.halvleg.

Se også: Vanvittigt comeback

Spilleglæde
Hele Nordstjerneholdet viste en spilleglæde og et fremadrettet spil, der var seværdig og da Mads Dynes i det 25.minut med ryggen mod målet sendte bolden i nettet til 5 - 0 ja så ville jublen ingen ende tage hos de mange tilskuere. Nu var Nordstjerneholdet flyvende og blot et minut efter tog Tube en dribletur, afleverede til Mads og så var stillingen 6 - 0, der blev kampens resultat.

Giftig keeeper
Tre mål scoret af en målmand? Er du forvirret?

- Jeg er til daglig målmand på FCNs U/17-ligahold. Men jeg har af min træner fået lov til at spille med ude i marken, sagde Mads efter kampen.

Mads var anfører for holdet og da han et kort øjeblik var ude, ja så overtog Tube anførerbindet for resten af kampen.

Se også: Scorede efter otte sekunder

Større drive
Holdet fra Helsinge Realskole var ikke dårligt. Det var en god kamp. Blot havde Nordstjerneholdet det større drive og lidt højere niveau samlet set.

Fairplayhåndklædet til forsvarsspiller Magnus Clausen fra Helsinge Real og fidustrolden til anfører Kristoffer Furbo.

Hos Nordstjernen fik Tobias "TT" Tonndorff fidusbamsen.

1 af 3 Tæt markeringer gav bolderobringer. (Foto: Poul Gregersen)
2 af 3 Markeringerne var i top. (Foto: Poul Gregersen)
3 af 3 Mads Dynes Bjerknæs, Nordstjerneskolen. (Foto: Poul Gregersen)