Når begge hold glemmer Fair-Play 

Ups: Spiller man ikke fair, går det galt

Syv sind. (Foto: Stig Sinius Nielsen)
Syv sind. (Foto: Stig Sinius Nielsen)

Både Syvstjerneskolen og Lyngholmskolen spillede fair gennem det meste af første halvleg - der var både råben efter dommeren inden han fløjtede - skubbe bolden frem ved frispark og klage over at modstanderne står for tæt på - og halvlegen sluttede med 2 røde kort (et til hver side) - og i øvrigt 0-0 på resultat-tavlen.

Se kampfakta

Begge hold havde åbenbart lyttet til både dommerens og lærernes opsang - om at spille fodbold i stedet for brok og nykker - men også kun lidt - for allerede i det 6. minut fik Syvstjerneskolen et gult kort, og i forvirringen efter benyttede Lyngholmskolens Martin Blink Gulløv til at score til 1-0.

Se også: Frederikkes kommando var afgørende

Udskiftning
Syvstjerneskolen skiftede nu den halvskadede Jacob Forchammer på banen - men hans første alvorlige aktion var at skyde bolden i ryggen på Lyngholmskolens Magnus Engstrøm Skinneholm - og fra hans rygnummer sejlede den i en bue over målmand Frederik Rundager til 2-0.

Og med Syvstjerneskolen reduceret til 9 mand et stykke tid endnu - så virkede det som om kampen var forbi. Men pudsigt nok - så spillede Syvstjerneskolen bedre fodbold med kun 9 mand - og i løbet af 5 minutter fik de udlignet ved Marcus Knudsen og Marcus Hauge.

Se også: Thilde spillede med drengene

Intenst
Resten af kampen blev meget intens - men Syvstjerneskolen trak det længeste strå, da Lyngholmskolens målmand ikke kunne nå en høj frisparksbold fra Syvstjerneskolens Jonas Kromann - til slutresultatet 3-2. En meget stor del af drengene spiller til daglig sammen i Herfølge Boldklub, og her er mange af dem blevet trænet af Brian Jacobsen, som til dagens kamp var træner for Strøbyskolen, hvor han er lærer. Kampen endte 3-2 til Syvstjerneskolen.

Se også: Vejen til Chelsea

1 af 5 (Foto: Stig Sinius Nielsen)
2 af 5 (Foto: Stig Sinius Nielsen)
3 af 5 (Foto: Stig Sinius Nielsen)
4 af 5 (Foto: Stig Sinius Nielsen)
5 af 5 Syv sind. (Foto: Stig Sinius Nielsen)