Syv kolde i kassen

Tæsk: Søndersøskolens drenge viste ingen nåde mod Solvangskolen

Søndersø-mandskabet cruisede videre uden problemer. (Foto: John Froman)
Søndersø-mandskabet cruisede videre uden problemer. (Foto: John Froman)

Det var et tændt og særdeles velspillende mandskab fra Søndersøskolen der tog mod Solvangskolen fra Farum.

Se kampfakta

Arbejdsraseri
Fra første fløjt blev der arbejdet fantastisk hårdt overalt på banen og dette arbejdsraseri gjorde det svært for Solvangskolen, der aldrig kom sig over denne start fra Søndersøskolen, der viste godt spil og et mandskab med stort potentiale for den lange rejse i Ekstra Bladet turnering i år.

Spændende kamp med store profiler. (Foto: Henrik Oksholm) Sjællandnord Landsholdsspiller tabte

Holdet råder over virkelig mange individuelle spillere, der alle kan gøre en forskel. I  front spillede Otto Strøyer en flot kamp og blev også første målscorer i dagens opgør, da han scorede efter seks minutter.

Samme Otto bragte også sit hold foran 2-0 inden dagens bedste spiller Frederik Valdsted satte sidste fod på bolden til 3-0.

Et imponerede syn. Grønvangs piger tabte dog. (Foto: Poul Horsbøl) Jyllandsyd 14 hestehaler var ikke nok

Højt niveau
Men også tre-målsscoreren Mads Klinke viste højt niveau og med mange flotte detaljer er der ingen tvivl om at denne spiller kan blive en spændende spiller i året turnering.

Hurtigløberen Tobias Erngaard i et af sine raids. (Foto: Henrik Schou) Fyn Taktikken lykkedes

Solvangskolen kom mere med i slutningen af kampen og holdet havde sine muligheder for at reducere Søndersøskolens føring.

Men desværre for Solvangskolen blev det kun til stolpeskud og dermed kunne Søndersøskolen hive en sikker og flot sejr hjem på hele 7-0 efter en flot fodboldopvisning.

Et imponerede syn. Grønvangs piger tabte dog. (Foto: Poul Horsbøl) Jyllandsyd 14 hestehaler var ikke nok

Der giver tro på, at drengene fra Kirke Værløse kan nå langt i turneringen. Bedst hos Solvangskolen var anfører Patrick Jensen, der blev honoreret med fidusbamsen