TV: Højt niveau i 6-0-afklapsning

Ultimativt: Se den fede video fra en af årets sejeste kampe

Fairplay er vigtigt i en god fodboldkamp. (Foto: Bjørn Øst)
Fairplay er vigtigt i en god fodboldkamp. (Foto: Bjørn Øst)

Mandagens drengekamp i det Nordsjællandske mellem Ny Holte Skole og Vangeboskolen blev spillet i et højt tempo fra start af. Flere af drengene optræder til daglig på FCK, Hellerup IK og Boldklubben Søllerød-Vedbæks bedste ungdomshold, hvilke også var tydeligt da kampen først blev sat i gang.

Se kampfakta

Tempoet i pasningen, det tekniske høje niveau i vendingen under pres og den dybe stikning på det rette tidspunkt, var alt sammen noget størstedel af drengene mestrede til UG. Allerede efter 50 sekunder var det netop den flade stikning i bagrummet på Ny Holte Skolens bagkæde, der åbnede ballet til 1-0. Vangeboskolens Jakob Bisgaard til 1-0.

Se den flotte video fra kampen her:

Lige spil
Kampen bølgede derefter meget frem og tilbage hvor Ny Holte Skole fik godt fat i spillet og skabte flere 'lige ved og næsten' chancer som et par gange gav hjørne, uden dog efterfølgende at score på dem.

Storspillende Emil Larsen i Hørsholm Lille Skoles mål. (Foto: Henrik Oksholm) Sjællandnord Spillede bedste kamp i mange år

Da Jakob Bisgaard i det 21. minut scorer sit andet mål til 2-0, tabte Ny Holte Skolen ligesom lidt af luften, og det ødelagde kampen.

3-0 målet nåede Vangeboskolen også lige inde pausen, scoret af endnu en Jakob men denne gang var det ikke Bisgaard som efternavn men Drachmann der var arkitekten bag.

Blandet guf
Anden halvleg blev en pose blandede bolcher. Efter syv minutter af anden halvleg lukkede Jakob Bisgaard reelt kampen med sit tredje mål og sit holds fjerde mål til 4-0, og i forlængelse af dette mål faldt kvaliteten hos begge hold.

Flere og flere ville have bolden og drible sig frem til selv at kunne afgøre situationen, og det betød flere dueller, som gav dommeren udfordringer i at dømme rigtigt. Frustrationerne opstod hos få, og det gav også et par kort til hvert hold.

Mathias G. Jensen fra Lindegårdsskolen. (Foto: Jørgen Jakobi Østoft) Sjællandnord TV: Bedst i undertal

Samlet set vinder Vangeboskolen 6-0 efter en kamp hvor især første halvleg var af meget højt niveau, og hvor anden halvleg mistede nerve.

Fortjent
Kampens spiller blev fra Ny Holte Skole. Nummer 9 Marcus Djursø som kampen igennem arbejdede rigtig godt på de offensive pladser. Fairplay prisen gik til Ny Holte Skoleens anfører og nummer 4 Christoffer Løvschal som leverede en solid indsat fra start til slut i bagkæden. Han holdt hovedet højt, da det så sværest ud og brokkede sig aldrig til dommeren.

Fra det vindende hold Vangeboskolen gik kampens spiller-prisen til målmand Marcus Adam Jensen, som til daglig står fast på FCKs beste U14 hold. En spiller som leverede meget højt niveau verbalt, teknisk og på den taktiske forståelse.

Skovvangskolens Marie Rasmussen - træner. (Foto: John Froman) Sjællandnord Elev blev træner

1 af 4 (Foto: Bjørn Øst)
2 af 4 (Foto: Bjørn Øst)
3 af 4 (Foto: Bjørn Øst)
4 af 4 Fairplay er vigtigt i en god fodboldkamp. (Foto: Bjørn Øst)