Målsøstrene slog til

Flot: Anna og Isabella trådte i karakter

Søstrene Mål. Anna og Isabella Lausten - Brødeskov. (Foto: Allan Gade)
Søstrene Mål. Anna og Isabella Lausten - Brødeskov. (Foto: Allan Gade)

Der var mange ændringer på Brødeskov Skoles pigehold i dagens kamp mod Hillerødholmskolen.

Se kampfakta

Seneste kamps store forsvarsklippe – Claudia Petersen- var sengeliggende og andre profiler døjede med diverse sportsskader, så alt andet lige gjorde det vel nok Hillerødholmskolens piger til favoritter. I deres seneste kamp vandt de nemlig over Grønnevang Skole med 4-3, så man så ret optimistisk på mulighederne før kampen i dag.

Nervøs start
Det første mål lod nu vente på sig. Et lille overtag til Hillerødholmskolen og en nervøs start fra Brødeskov.Det virkede som om at Brødeskovpigerne lige skulle finde sig selv og som kampen skred frem var der så andre spillere der voksede op i hierarkiet.

Sikkert videre

Fem minutter før pausen blev Isabella Lausten spillet fri og så tæt på scoringen, at bolden hoppede på mållinjen, men bolden var ikke inde! Det blev til en dramatisk situation, men altså ikke mål. Dette var imidlertid lige hvad der skulle til for at fyre op over Brødeskovpigerne og de blev som forvandlede. Nu troede de på det og minuttet efter gjorde Anna Laustsen det til 1-0 for Brødeskovpigerne inden pausen.

Fandt nøglen
Det var søstrene Anna og Isabella Lausten, der nu havde fundet nøglen til adgangen gennem Hillerødholmskolens forsvar. Flot spil af søstrene og nu var det Isabellas tur til at sparke den ind. Midt i anden halvleg 3-0 ved Anna Laustsen.

Fantastiske Frederik

Forsvarsspillet fungerede godt i Claudia Petersens fravær. Der blev lagt mærke til Joeanna Beeck (anfører) og Andre Rasmussen. De sidste 10 minutter af kampen sled og slæbte Hillerødholmpigerne for at ændre på resultatet. En allestedsnærværende Emilie Katborg og også en god indsats af Victoria Mikkelsen, men altså forgæves. Brødeskovpigernes forsvar fastholdt resultatet 3-0.  I første kamp vandt de også med cifrene 3-0.

Brødeskovs holdleder Jan Birkholm:

-De her piger bliver altså ved med at overraske mig. Jeg havde regnet med, at vi var stærkere sidste år, men det begynder jo at ligne noget.

Martine er en målmaskine