Annonce:
Annonce:

Brandgodt Borup

Stor sejr: Alle mål blev scoret af Borup

Mie Gørtz (tv) og Dajan Hashemi, Borupgårdskolen. (Foto: Poul Gregersen)
Mie Gørtz (tv) og Dajan Hashemi, Borupgårdskolen. (Foto: Poul Gregersen)
Annonce:

Tre mål i hver halvleg af pigekampen mellem Helsinge Realskole og Borupgårdskolen fra Snekkersten. Alle seks mål sat ind af spillere fra Borupgård.

Se kampfakta

Det var en rigtig god kamp, vi få tilskuere var vidne til her i en regnvåd middagsstund i Helsinge. Heldigvis holdt regnen op lige før kick-off. Der var fra første fløjt fuld power på. Borupgård kom bedst fra start og satte sig på kampen de første ti minutter. Holdet diskede op med det ene flotte angreb efter det andet, men et godt spillende Helsingeforsvar holdt stand.

Mere ind i kampen
Lidt efter lidt fik Helsinge mere spil uden dog at blive målfarlige. Helsinge blev igen presset bagud af Borupgårds teknisk dygtige spydspidser, hvor Dajan Hashemi i det 16.minut afdriblede nogle forsvarere og sendte bolden i nettet til 1-0 til udeholdet. Flot mål.

Eminente Emma

Annonce:

Helsinge var ikke uden chancer, om end de var få. Efter lidt over 20 minutter tilkæmpede Alberte Mørk sig bolden og forsøgte med et hårdt skud fra venstre side af straffesparkfeltet, men målmand Signe Mathias fik reddet.

Nervøst forsvar
De to næste mål til Borupgård burde have været undgået, men et nervøst forsvar, hvor kommunikationen tilsyneladende ikke var den bedste, udnyttede de blå fra Snekkersten. Med kun to minutter tilbage af halvlegen tabte Helsingeholdet måske kampen.

Sjælsøpigerne var stærkere

Dygtig spiller
Mie Gørtz fra Borupgård var skarpretteren. I det 28.minut opsnappede denne teknisk, taktiske og hurtige spiller bolden, fordi Helsinge ikke kunne få den ud af straffesparkfeltet. Resolut sendte hun den i nettet med et velplaceret skud uden chance for målmanden. Blot et minut senere var der en misforståelse mellem Helsinges målmand og en forsvarsspiller. Hvem tager bolden? Det gør jeg, sagde Mie Gørtz og scorede til 3-0. Første halvleg var forbi. 3-0 til Borupgårdskolen over Helsinge Realskole.

Annonce:

Mere energi
Begge hold kom ud til anden halvleg med stor energi og vilje. Igen en seværdig halvleg, som Borupgård vandt med 3-0 trods godt målmandsspil af Amalie Bruun i Helsingemålet og det øvrige forsvar. Borupgårdspillerne var simpelthen for bevægelige, teknisk og taktiske dygtige og det var som om, at Borupgård nu satte ekstra pres på ved at skubbe midtbanen  længere frem. Det resulterede i et mål til 4-0 ved anfører Mathilde Lauterburg Dalsborg, der fik bolden i højre side, driblede på tværs mod venstre og med en yderlig placering scorede.

Martine er en målmaskine

Mål nummer fem blev sat ind af Mie Gørtz, der med en friløber midt på Helsinges banehalvdel ikke havde besvær med at komme uden om målmanden og score.

Flot mål
Det sjette og sidste mål var en pryd for øjet. Den store spiller Dajan Hashemi  løb med bolden i højre side, blev angrebet af nogle Helsingeforsvarere, men centrede perfekt til Ida Larsen, der med en flot inderside sendte den i nettet. Flot, flot spil.

- Vi fik meget bedre sammenspil i 2. halvleg, konstaterede Mie Gørtz og Dajan Hashemi samstemmende efter kampen. - Trods det, at vi spiller i hver sin klub, fandt vi hinanden. Første halvleg var mere enkeltpræstationer, men i anden halvleg var det sammenspillet, fortalte de.

Annonce:

Mie spiller i Hornbæk og Dajan i Hillerød. Hos Helsinge Realskole fik Ulrikke Loft fidusbamsen og Anine Smed fairplay håndklædet og hos Borupgårdskolen var det den stabile forsvarsspiller Sandra Rantzau, der løb med fidusen.

TV: Gang i dramatikken

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: