Annonce:
Annonce:

Brændte chancerne

Frustrationer hos spillerne: Derfor blev der givet tre gule kort

NGGs hurtige Lucas Lodberg har rundet en modstander. (Foto: Poul Gregersen)
NGGs hurtige Lucas Lodberg har rundet en modstander. (Foto: Poul Gregersen)
Annonce:

- Alle skal kigge indad, se på sig selv, hvad kan du gøre for holdet.

Det var træner Peter Movang Olsens afskedssalut til sine spillere fra NGG.

Se kampfakta

Kampen mellem Nordsjællands Grundskole og Gymnasium (NGG) og Trørød Skole var en lige affære, der kunne gå begge veje.

Flot scoring
Det, der måske rystede Trørødskolen, var det mål, der blev sat ind af Lucas Meyer efter lidt over tre minutter. Et frispark langt ude i venstre side blev sparket mod mål, passerede helt over mod venstre målstang, hvor Lucas dukkede op, og fik foden på bolden og scorede til 1-0.

NGG havde herefter det meste af spillet, men godt målmandsspil af Christopher Nødskov i Trørødmålet afholdt NGG fra at score. Især Lucas Lodberg var en evig trussel for Trørød. Med sin hurtighed og gode driblinger var han en evig fare.

Målmand Christian Pedersen (tv) og Lucas Meyer, NGG. (Foto: Poul Gregersen)
Målmand Christian Pedersen (tv) og Lucas Meyer, NGG. (Foto: Poul Gregersen)
 

Annonce:

Stor chance
Trørød havde en kæmpe chance, da alle NGG spillere var på deres banehalvdel. Holdet erobrede bolden, sendte den op i midtercirklen, hvor en af deres angribere fik fat i den, spurtede mod mål, men i et samspil mellem NGG-målmand og forfølgeren, gled chancen ud i sandt.

I det 13. minut blev det 2-0 ved Gustav Goth, der fra venstre side sendte bolden i det korte hjørne efter at have afdriblet et par modstandere. Et flot mål.

Brændt mulighed
I halvlegens sidste minut havde Trørød mulighed for at reducere, men desværre for holdet brændte de et straffespark, idet målmand Christian Pedersen, NGG, flot tog bolden nede på stregen.

- Vi stresser alt for meget, vi holder ikke vores pladser, vi er nervøse og vi fører 2-0. Sagde Peter Movang Olsen, i pausen.

- Få nu bagkæden på plads og lad være med at gøre dumme ting, fortsatte han.

2. halvleg kunne gå til begge sider. Det var en god kamp, der havde alt. Teknisk og taktisk godt spil. Fysisk blev der givet og taget.

Annonce:

Store frustrationer
Desværre blev kampen skæmmet af, at der ved slutningen blev givet frit løb for frustrationerne. Ikke alle var enige i dommerens kendelser. Det medførte et gult kort, der blev efterfulgt af endnu et til samme spiller, der fandt anledning til at vurdere dommeren ved tegn. Flere spillere blandede sig og det gule kort var oppe igen.

En trist måde at afslutte en, på alle måder god fodboldkamp, på.
 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: