TV: Målshow af Rylov

Stjerne lyste op: Malou viste sig frem med seks ud af syv mål

Malou Rylov scorede her sit tredje mål. Foto: Erik Larsen
Malou Rylov scorede her sit tredje mål. Foto: Erik Larsen

Det var imponerende at se, hvilken forskel Malou Rylov gjorde i tordagens kamp i Ballerup mellem Baltorpskolen og Boesagerskolen.

Malou spiller for udeholdet, men til dagligt spiller hun også for Brøndby IF. Det er den klub, hun repræsenterer, når hun deltager i U16-landsholdets næste træningssamling.

Se kampfakta her.

Se også: Lynmål grundlagde triumf

Ægte hattrick
Hun kan meget med en bold, og så er hun hurtig i tankegang og i sin bevægelse. I første omgang var hun på banen i 25 minutter, og der nåede hun at lave fire mål. Hun lavede derfor selvfølgelig et vaskeægte hattrick.

Værterne var ikke så stækt besat på målmandsposten. Samtidig med at Malou har en målnæse, blev det svært for hjemmeholdt keeper. Flere af hendes mål sad helt oppe i krogen.

Malou Rylov kørte garanteret ikke for fuld damp, og der var sikkert flere gear endnu. Hun sparede sig også lidt til træningen med Brøndby IF om eftermiddagen.

Resultatet var 4-0 til Boesagerskolen ved pausefløjtet.

Se også: Hanen galede højt

Lukkede og slukkede
Men der var andre dygtige piger på holdet. Det var en fornøjelse at se, hvordan de flyttede sig for hinanden. Mathilde Hansen i forsvaret var et solidt anker med et godt overblik og god fysik. Hun dirigerede også de andre piger, så de kunne holde linjen.

Kampen endte 7-0 til Boesagerskolen, og det var fortjent. Men det skal absolut også nævnes, at der ingen sure miner var hos Baltorpskolens spillere.

Som deres træner forklarede, så havde de ingen af de store piger med, så det var sejt, at de mindre piger havde meldt sig. Og de repræsenterede Baltorpskolen på bedste vis.

Hør Malou Rylov i pausen her: