TV: Lige ved og næsten

Blod og fem mål: Lokalderby havde det hele

Conrad Thorsen var kampens helt store profil i det tætte opgør. Foto: Henrik Schou
Conrad Thorsen var kampens helt store profil i det tætte opgør. Foto: Henrik Schou

En perfekt fodbolddag i Lynge blev rundet af med et spændende opgør mellem drengene fra Lynge Skole og Lyngholmskolen i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Se kampfakta her.

Se også: Galleri: Lynge Skole - Lyngholmskolen (D)

Talentfulde spillere
De mange fremmødte elever fra Lynge Skole blev forkælet af en perfekt start på kampen. Hjemmeholdets Tobias Hauptstein fik en stikning i dybden, hvor han satte en stensikker inderside på bolden. Det betød, at gæsterne allerede var bagud 1-0 efter tre minutter.

Lyngholmskolen fik dog svaret igen, da de fik foræret et straffespark, der blev begået på klodset vis af værternes forsvar. Straffesparket blev stensikkert eksekveret af den stærkt spillende Bahtiyar Erpolat fra 7. klasse. Hans spark sendte målmand Jonathan Tranekjer i den forkerte retning.

Erpolat var ikke den eneste fra 7. klasse på banen, der skulle vise sig at være talentfuld. Værternes midtbanespiller Conrad Thorsen viste fremragende engagement, kampgejst og glimrende takter. Conrad var dog uheldig med ikke at få banket en pind ind for sit hold, men han spillede ellers en helt sublim kamp.  

Conrad Thorsen spillede en glimrende kamp for værterne. Foto: Henrik Schou
Conrad Thorsen spillede en glimrende kamp for værterne. Foto: Henrik Schou

Se også: TV: Audrey viste vejen

Endnu et straffe
Få øjeblikke senere skulle et forsvarskoks fra hjemmeholdet vise vejen frem for gæsterne. De mistede bolden i de bagerste rækker og Bahtiyar sendte en stikning afsted til Alimurtadha Al-Eboodi. Han chippede bolden køligt i mål.

15 minutter senere skulle der dog et målmandsdrop til, før Mathias Göransson sikkert kunne udligne til resultatet 2-2, som holdt til pausen.

I begyndelse af anden halvleg fik gæsterne tildelt endnu et straffespark, hvor Bahtiyar skulle stå for at sparke det. Han lavede en tro kopi af første straffespark. Han sparkede samme sted, og målmanden kunne se sig snydt igen. Erpolat gjorde det dermed til 3-2 og fejrede det med en Fortnite-jubelscene.

Bahtiyar Erpolat kunne juble efter sine to scoringer. Foto: Henrik Schou
Bahtiyar Erpolat kunne juble efter sine to scoringer. Foto: Henrik Schou

- Jeg er sikker på straffe, udtalte den selvsikre angriber.

Frustrationen var enorm for Lynge Skole, som modtog to gule kort til deres to målscorerer. De kunne til sidst se sine holdkammerater tabe.

Kampen kunne være gået begge veje, men med sejren på 3-2 er Lyngholmskolen videre til næste runde af Ekstra Bladet Skolefodbold.

Hør Conrad Thorsen efter det bitre nederlag: