Fik røvfuld

Nederlag: Værterne tabte 26-0 i fredagens kamp

Man var aldrig i tvivl om kampens udfald. Foto: Søren Møller
Man var aldrig i tvivl om kampens udfald. Foto: Søren Møller

Når man stiller op til Ekstra Bladet Skolefodbold og hænger en liste på skolen, hvor interesserede elever kan skrive sig på, og der så kommer 14 navne, ja, så har man et fodboldhold. Se kampfakta her.

Når så kun tre af dem har spillet fodbold i en klub, så er det langtfra sikkert, at man overlever første runde.

Gik til bunds
Det gjorde Kontiki – Børnenes Skole heller ikke. Man kan vel nærmest sige, at de gik til bunds. Men det var kun på resultatet, at de gik til bunds. For selve oplevelsen ved at spille Ekstra Bladet Skolefodbold kunne ingen tage fra de 14 spillere og alle de fremmødte elever og lærere fra skolen.

At kampen så sluttede med en kæmpe nederlag på hele 26-0 betød, at der næsten blev scoret hvert andet minut. Og Nordstjerneskolen, som var fredagens modstander, havde endda masser af chancer til endnu et dusin scoringer.

Hård dag på jobbet for Kontiki. Foto: Søren Møller
Hård dag på jobbet for Kontiki. Foto: Søren Møller

Se også: Ingen slinger i valsen

Let træning
Kampen i dag skulle Nordstjernen nok tage som en let gang træning. Holdets virkelige styrke kom slet ikke på prøve i dag. Hele 11 forskellige målscorere var der i kampen foruden de to selvmål, som begge blev flot sat ind at Kontiki-forsvaret i forsøg på at sparke bolden ud af farezonen. Men tilbage står et hjemmehold, som fik sig en regulær røvfuld, mens gæsterne fra Nordstjerneskolen er videre til næste runde i Ekstra Bladet Skolefodbold.