Annonce:
Annonce:

TV: Ensidigt lokalbrag

Videre: Hjemmeholdet vandt sikkert

Smilla Engelsted med hjørnesparket. Foto: Simon Fenger Jensen
Smilla Engelsted med hjørnesparket. Foto: Simon Fenger Jensen
Annonce:

Tirsdag formiddag tog Birkerød Privatskolen kampen op mod naboerne fra Birkerød Skolen, og det skulle gå hen at blive en interessant affære med massere af scoringer. Se kampfakta her.

Ingen nervøsitet
Flere hundrede af tilskuere dukkede op til tirsdagens kamp og medbragte solskin og god attitude, som smittede af på spillerne. Tirsdagens opgør var en speciel kamp for mange af pigerne, da en del af spillerne aldrig nogensinde havde optrådt på en fodboldbane foran så mange tilskuere. Nervøsiteten var dog ikke til at se i kampens hede, og særligt Birkerød Privatskolen viste tænder.

Der gik femten minutter, før kampens første mål blev sat ind, og her var det den stærkt spillende midtbanespiller Cathrine Nielsen fra hjemmeholdet, der fik sat kuglen i kassen.

Klar til kamp. Foto: Simon Fenger Jensen
Klar til kamp. Foto: Simon Fenger Jensen

Ingen slinger i valsen

Annonce:

Ingen hindringer her
Hjemmeholdet anfører, Smilla Engelsted, gjorde også et fremragende indtryk, selvom hun døjer med astma. Dette skulle dog ikke hindre hende i at fordoble værternes føring til 2-0 med et velplaceret skud. Cathrine Nielsen blev også dobbelt målscorer inden pausen med endnu et placeret langskud til 3-0.

Anden halvleg fortsatte i sporet fra første halvleg, og man kan roligt sige, at denne kamp blev domineret af to spillere. Nemlig Smilla Engelsted og Cathrine Nielsen fra hjemmeholdet. De to spillere stod for alt det offensive spil, og det gav også pote i anden halvleg. I slutfasen skulle Cathrine fuldendte sit hattrick, og Smilla tog en solotur og scorede sikkert.

Intens duel. Foto: Simon Fenger Jensen
Intens duel. Foto: Simon Fenger Jensen

TV: Pontus på pletten

Mourinho justerede
Til sidst i opgøret ændrede Birkerød Skoles træner, Claus Egevang, taktik og smed alt frem til sidst. Det gjorde, at Liv Smith kunne sparke bolden i en bue over en en udstrakt keeper, som ikke kunne gøre andet end at se bolden gå i mål. Det vækkede begestring hos den energiske træner, som udråbte:

- Mourinhos taktik virker! Jeg vidste det ville virke!

Fremragende trænerarbejde af en træner, som ellers godt vidste, at løbet var kørt.

Annonce:

I slutminutterne kunne den velkendte Cathrine Nielsen score sit fjerde og sidste mål i kampen til slutresultatet 6-1.    

Interview med målscorer Cathrine Nielsen:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: