Bang! Måltyv hentet i syvende

Holdt stand: Både offensivt og defensivt kan Stenløse-drenge noget

God teknik hos Magnus. Foto: Søren Møller
God teknik hos Magnus. Foto: Søren Møller

Man behøver ikke være stor for at kunne spille fodbold. På Stenløse Privatskole har lærerne sammen med eleverne udtaget holdet, og det har betydet at to spillere fra syvende klasse har fundet vej til skoleholdet.

Se kampfakta her

De yngste var forrygende
Det er to spillere, som i kampen mod Hampelandskolen gjorde en forskel og var med til at bringe deres skole videre til næste runde.

Magnus Bang og Lukas Nemeth hedder de, og de er to spillere vi også kommer til at høre mere til de næste år.

De gør ikke spillet sværere end det er, og som Lukas fortalte:

- Det er gutterne fra niende klasse, som har fået øje på os og mente, at vi skulle med på holdet. Det er spændende, og vi vil gerne så langt som muligt, men vi er blevet enige om at tage én kamp ad gangen.

TV: Holte fest på fløjene

Spiller fornuftigt
Meget fornuftigt sagt af en ung fyr, som trods sin størrelse gøre det fortrinligt. Også Magnus Bang var en nydelse at se. Han har ikke de store armbevægelser, men modtager som oftest bolden, tæmmer den og sender den videre til en holdkammerat. Også detaljer som at løfte bolden og med hælen spille den over eget og modstanderens hoved og så løbe frem og tage bolden igen kan Magnus. Flot at se.

Magnus scorer til 1-0. Foto: Søren Møller
Magnus scorer til 1-0. Foto: Søren Møller

Hvad de to spillere ikke har i fysikken, har de så sandelig i teknikken.

Selve kampen var meget lige med et lille overtag til Stenløse-drengene i første halvleg. Hjemmeholdet Tobias Baumgartner og Emil Dencker fik ikke meget i angrebet for Hampelandskolen at arbejde med.

Små boldmagere tryllede

Frispark til Stenløse. Foto: Søren Møller
Frispark til Stenløse. Foto: Søren Møller

Farligst blev hjemmeholdet på hjørnespark, når de sendte deres store midtstopper og anfører Nicolaj Wedel med frem.

Ikke mange mål
Vi skulle helt hen til det 44. minut, inden der kom gang i scoringen. Et indkast ved mållinjen kom ind foran, og efter at flere havde forsøgt sig med at sparke væk havnede bolden hos Magnus Bang. Og det sagde BANG. 1-0 til Stenløse.

Nu var det så med at omrokere hos Hampelandskolen. Nicolaj Wedel blev sat frem i angrebet, uden at det gav de helt store chancer.

Kampen fandt sin afgørelse, da Stenløse fik et frispark midt på banen i midtercirklen. Forsvarer Sigurd Meedom skulle sparke, og det virkede som om, han ville sende den ind i straffesparksfeltet for at få en løs chance. Men sparket blev lidt for hårdt. Bolden strøg nu mod Hampeland målet og strøg ind over Frederik Just. 2-0 var en kendsgerning. Efter spil og chancer må man sige, at sejren til Stenløse drengene var fuldt fortjent.

Hundene bed fra sig