Barbara rundbarberede

Styrede midtbanen: Stærk præstation af Barbara var grundlaget for sejr

Barbara Godvin var sammen med sin søster Bjørg, de helt store oplevelser i kampen. (Foto: Henrik Oksholm)
Barbara Godvin var sammen med sin søster Bjørg, de helt store oplevelser i kampen. (Foto: Henrik Oksholm)

Endrupskolen har 10 stærke fodboldspillere, og formåede i sidste øjeblik at overtale to andre piger til at deltage, så holdet kunne stille fuldt hold – og ovenikøbet også med en reserve.

Se kampfakta her.

Om det havde været nødvendigt med mere end 10 spillere er et godt spørgsmål, når man har store profiler på holdet som tvillingerne Barbara og Bjørg Godvin, Emilie Akselsen og Louise Johansen.

Barbara er nok den største profil på holdet og hun har da også været på DBU's talentcentre. Der er rigtig mange om buddet, som er med på talentcentrene, men det er flot at være en af dem.

Sidste år røg Endrupskolen ud i tredje runde, og Barbara håber holdet kan nå længere i år:

 — Vi er stadig mange fra holdet sidste år, og vi er jo så blevet et år ældre. I den kamp, hvor vi blev slået ud, kunne jeg desværre ikke deltage på grund af en samling med DBU. Jeg håber jeg kan være med til at bringe os længere end sidst, jeg synes det ser godt ud for os i år!

Se også: Derrek bruger bolden

Tvillingerne styrede slagets gang
Barbara var meget dominerende på midtbanen og hendes søster Bjørg styrede forsvaret med hård hånd. På kanterne havde Endrupskolen Emilie Akselsen og Louise Frandsen, som er hurtige og dygtige. Det var nærmest en umulig opgave for Humlebæk Skoles mange sportspiger, men relativt få fodboldpiger, at dæmme op for denne massive modstand.

Emilie Akselsen blev topscorer i kampen. (Foto: Henrik Oksholm)
Emilie Akselsen blev topscorer i kampen. (Foto: Henrik Oksholm)
 

For Humlebæk Skole var Mie Tovdahl den store profil. Hun kæmpede kampen igennem det bedste hun har lært, sammen med Linnea Sveistrup, som brugte sin fysik rigtigt godt, men hele tiden med fair midler. Sara Birch gjorde også en rigtig god figur, og efterhånden som kampen skred frem, fik Humlebæk Skole også bedre greb om spillet, men de kunne ikke dæmme op for de mange profiler fra Endrupskolen.

Se også: Kaos før kampen

Emilie åbnede ballet
Emilie Akselsen åbnede ballet for Endrupskolen allerede efter fire minutter. Målene til Endrupskolen fordelte sig herefter jævnt henover kampen. Louise Johansen lavede flest mål på dagen med fire scoringer og ellers var der flotte mål fra Emma Sandfeld, Barbara Godvin og Lærke Ølholm.

Kampen endte helt fortjent 9-0 til Endrupskolen efter en flot fodboldkamp.

1 af 2 Emilie Akselsen var skarp foran mål. (Foto: Henrik Oksholm)
2 af 2 Barbara Godvin var sammen med sin søster Bjørg, de helt store oplevelser i kampen. (Foto: Henrik Oksholm)