Bøllebank til Bækkegård

Sikke en skovtur: Skovvejens Skole delte æg ud

Evans Junior (grøn) var bedste mand på banen. Foto: JJØ
Evans Junior (grøn) var bedste mand på banen. Foto: JJØ

Inden dagens kamp i Ølstykke havde Ekstra Bladet en lille snak med Bækkegårdsskolens keeper Søren Emil Lange, som havde holdt sit bur rent i holdets to foregående kampe.

-Jeg er ikke helt sikker på, om jeg kan gøre det i dag, men jeg garanterer for, at jeg vil gøre, hvad jeg kan. Om det er nok, ved jeg ikke. De er vist temmelig gode, har jeg hørt. Vi satser på vores tre-mands forsvar, og det er jeg meget tryg ved, sluttede Søren Emil, inden han fortsatte opvarmningen.

Se kampfakta her.

Uden klister
Udeholdet fra Skovvejens Skole ankom i sidste øjeblik til kampen, og var næppe helt klar, da dommeren fløjtede op.

Det var med at gøre de første ti minutter af kampen til en rodet omgang fodbold. Det gode spil, begge hold tidligere havde vist i deres foregående, kampe var væk. Den mest almindelige dommerkendelse i starten var indkast.

Det var udeholdet fra Skovvejens Skole, der først fandt fodboldrytmen frem.

På venstrekanten tryllede Evans Junior, og han havde i dag fået nogle  støvler på uden klister, så der kom gode også afleveringer fra Junior. Det var var da også Evan Junior, der åbnede udeholdets fodboldfest. Et par smarte træk ind i banen, og hans skud strøg ind så tæt på stolpen som overhovedet muligt .

 0-1 efter ti minutter.

Trekløveren slog til

Slut prut
Derefter tog kampen til i hårdhed, og nærkampene blev mere intense. Det medførte et gult kort til Frederik Hüttel fra Bækkegårdsskolen, som slukøret måtte traske ud af banen. Det blev 10 dyre minutter for hjemmeholdet.

Først et skud på stolpen fra Jeppe Simonsen, inden Evan Junior lavede et perlemål. Igen et par gode driblinger på kanten og et fremragende skud. I målet sprællede Søren Emil igen forgæves, selvom han helt utroligt nåede at få fingrene på det gode skud. 0-2.

Kun to minutter efter satte Mads Danielsen en kasse ind til 0-3, og dermed var spændingen gået af kampen.

Tilskuerne så deres helte få hug. Foto: JJØ
Tilskuerne så deres helte få hug. Foto: JJØ
 

Kæmpede forgæves
Oppe foran hos Bækkegårdsskolen kæmpede Anton Sandberg en forgæves, men alligevel en fortræffelig kamp. Han sled og slæbte og tog imod mange knubs. Men han fik ikke held med sine afslutninger. Udeholdets defensiv var for stærk og bastant.

Skovvejen fik tilkæmpet sig et hjørnespark lige, da uret rundede de 30 minutter. På det gode hjørnespark satte Noah Olesen hovedet på og dirigerede bolden i nettet til 0-4.

Ekstra Bladet fangede Noah på vej til pausesnakken:

Det var vist en heldig placering, du havde indtaget?

-Det var overhovedet ikke heldigt. Det var en klar aftale, at jeg skulle stå der på hjørne, lød det fra Noah med sikker stemme.

TV: En stor mundfuld

Langt i verdens største skoleturnering
Da anden halvleg startede, satte hjemmeholdet ind med en offensiv. Men der var ikke bid nok i angriberne, og de fleste forsøg blev opfanget i feltet af keeper Markus Werter, inden de blev rigtig farlige.

Da keeper Søren Emil fik et gult kort efter 42 minutter så det rigtig skidt ud for hjemmeholdet. Anton Sandberg trak i trøjen, men han blev ikke passeret, så stillingen var stadig 0-4, da holdet blev fuldtalligt. Det lignede længe en nulløsning i anden halvleg. Tempoet var taget ud af kampen, og ingen troede på flere scoringer. Undtagen Emil Kjærsgård .

I løbet af kampens to sidste minutter lavede han to glimrende mål, og dermed blev resultatet helt tennisagtigt. Nemlig 6-0 til Skovvejens skole, der ligner et hold, der både kan og vil nå langt i dette års udgave af Ekstra Bladet Skolefodbold.