Annonce:
Annonce:

Brændte chancer på stribe

Et mål var nok: Det første og eneste mål blev afgørende for kampen

Både Marienlystskolens drenge og Ganløse Skoles drenge gik til stålet. Foto: Henrik Schou
Både Marienlystskolens drenge og Ganløse Skoles drenge gik til stålet. Foto: Henrik Schou
Annonce:

Marienlystskolen skulle på hjemmebane møde drengene fra Ganløse Skole.

Værterne havde vundet deres første og anden kamp 3-1 og 4-2, mens gæsterne kom til dette opgør med sejre på 6-4 og 5-3, som begge skulle afgøres i en straffesparkskonkurrence.

Skulle man lægge dette til grund, ville dette opgør blive en målfattig en af slagsen. Og lad det være sagt med det samme. Det blev det.

- Jeg synes, vi har spillet gode kampe indtil nu, huskede hjemmeholdets anfører Markus Fløchte, inden kampen.

-Vi har et godt hold, og jeg tror, kampen bliver afgjort i ordinær tid, tilføjede han.

Udeholdets anfører og målmand Peter Ploug kendte opskriften på ikke at komme ud i straffesparkskonkurrence.

Annonce:

- Vi vil holde på bolden ved at spille den ud på kanterne, komme bagom og spille ind mod midten for skud på mål eller for at lægge den af, sagde han inden kampstart.

Se kampfakta her.

TV: Helten i buret

Gode chancer
Værterne startede med brask og bram. Ikke et minut var spillet, før den lynhurtige Lukas Klausen med et ryk kom til baglinjen og sendte bolden fladt indover. Her blev bolden skudt lige op ad stangen på den udvendige side. Det var noget af en start.

De første minutter var hjemmeholdets, men lidt efter lidt kom gæsterne med i kampen. De havde et par gode opspil ved Bertram Danning, der havde et fint sammenspil med Andreas Wodstrup, der lå helt fremme. 

På trods af, at værterne havde et par fine forsøg, blev det ikke til noget. Der blev for meget klumpspil foran udeholdets mål. Holdet var for ineffektiv.

Annonce:

Gæsterne var trods flere gode gennembrud heller ikke effektive nok. Dette var selvfølgelig også på grund af hjemmeholdets gode forsvarsarbejde med anføreren Markus Fløchte i spidsen. Begge hold burde have scoret i halvlegen, men målene udeblev.

Helten blev til skurken

Bragende afslutning
Starten af anden halvleg blev som første. Et godt forsøg inden for et minut. Værternes August Knudsen fik bolden et par meter uden for mål i venstre side. Fra en spids vinkel fyrede han kanonen af, men målmanden Peter Ploug fik fat i bolden nede på jorden.

Begge hold forsøgte at få gang i deres angrebsspil, men de forblev ineffektive foran mål. Det har de måske også været i holdenes forrige kampe, siden de har været i straffesparkskonkurrencer. 

Som kampen skred frem, anede man konturerne til endnu en afgørelse på straffespark.

- Det er jo ren powerplay, kom det spontant fra udeholdets træner Jesper.

Det var, da hjemmeholdet med seks minutter tilbage bombarderede hans hold i straffesparksfeltet. 

Annonce:

Gæsterne kunne ikke få bolden væk, og værterne kunne ikke finde åbningen til skud. Endeligt kom bolden ud af straffesparksfeltet og op på banen. Så skete forløsningen for hjemmeholdet. Bolden blev sparket op mod modstandernes mål, målmanden gik ud, men Rasmus Hansen kom først på bolden, gik udenom målmanden, der lå på jorden, og så sendte Rasmus bolden i mål til 1-0. Der var stor jubel i værterne.

1-0 blev kampens resultat, og Marienlystskolen er videre til næste runde i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: