Caroline til forskel

Fem mål: Caroline sænkede Kongevejen og ledte sit hold til sejr

Caroline Yding er værd at holde øje med - hun scorede fem mål for sit hold i denne kamp. (Foto: John Froman)
Caroline Yding er værd at holde øje med - hun scorede fem mål for sit hold i denne kamp. (Foto: John Froman)

Kongevejens Skole mødte Trørødskolen og kampen blev både seværdig og særdeles målrig takket være to hold, der ville frem på banen.

Se kampfakta her

Der skulle dog gå hele 16 minutter før festen gik i gang, men så blev vi også vidne til hele 12 af slagsen. Trørød har i år et hold bestående af lutter fodboldspillere fra BSV, mens Kongevejens skole blot havde fem piger, der normalt spiller fodbold.

Keeperen skulle i Tivoli

Mindou og Laura fra Kongevejens Skole. (Foto: John Froman)
Mindou og Laura fra Kongevejens Skole. (Foto: John Froman)
 

Klasse-Caroline
Kampens helt store profil var Caroline Yding, der scorede hele fem mål for sin skole. Og ikke nok med det. Det blev også til et vaskeægte hattrick, da Caroline på blot 12 minutter satte sidste fod på bolden inden den havnede i gæsternes mål.

Noget andet der var bemærkelsesværdigt var, at hjemmeholdet scorede hele tre mål efter hjørnespark, så Trørødskolens kommende modstander bør forberede sig på dette, da skolen virkelig er skarpe i disse situationer.

Nedtur i overtiden

Foruden Caroline Yding scorede Sarah Skovgaard, Laura Pedersen og Freja Larsen de sidste mål for Trørødskolen, mens Clara Mordhorst scorede målet for Kongevejens Skole. Målet var faktisk en målsætning for succes, udtalte læren fra Kongevejens skole, der gennem hele kampen på positiv måde opmuntrede sine piger til kamp.

Trørød vandt kampen med hele 11-1 og er nu klar til tredje runde.

Tætte markeringer. (Foto: John Froman)
Tætte markeringer. (Foto: John Froman)

TV: Se kæmpetalent få nyheden om debut på landsholdet

Går efter kredsfinalen
Efter kampen fangede Ekstra Bladet Skolefodbold den helt store profil, Caroline Yding.

— Jeg er 13 år og spiller til dagligt på BSV's U15-hold. Jeg er blevet udtaget til DBU's U14-talenttræning og jeg glæder mig til de kommende udfordringer.

— Det er andet år jeg spiller med i Ekstra Bladet Skolefodbold. Jeg tror vi kan nå langt i år, nok til kredsfinalen.

Om holdet når dertil afhænger meget af Caroline og kan hun holde dagens niveau, er jeg sikker på, at dette kan lade sig gøre.