Comebacket lykkedes ikke

Kæmpede bravt: Hanebjerg Skole kom aldrig helt tilbage i opgøret

Karoline Nielsen (i lyseblå) var sit holds store helt. Foto: Søren Møller
Karoline Nielsen (i lyseblå) var sit holds store helt. Foto: Søren Møller

Kampen imellem Hanebjerg Skole og Blovstrød Skole blev udsat 30 minutter, da Blovstrød missede bussen, så hjemmeholdet, dagens dommer og kampens referent fik masser af tid til opvarmning. Der løb så en del small talk over græsset og et af emnerne var, om man må bære smykker i fodboldkampe.

Lad det være sagt en gang for alle: Nej, det må man ikke, og de må heller ikke været tapet ind. Dette er for spillernes egen sikkerhed.

Se kampfakta her.

TV: Lavede syv mål: Dejlig kamp at være med i

Udeholdet bedst fra land
Hanebjerg-spillerne fik så løst problemet, inden udeholdet dukkede op, og kampen kunne starte. Der var ikke spillet mere end to minutter, så faldt den første scoring. Blovstrøds Ditte Bjerregaard fulgte en chance op. Da Frederikke Hjort i Hanebjerg-målet tabte bolden, så så Ditte en chance til at putte bolden i kassen til 1-0.

Spillet bølgede nu frem og tilbage. I det 18. minut fik Hanebjerg en kæmpe chance til udligning. Vi troede alle, at nu var den der. Selv flere af hjemmeholdet spillere stod med armene i vejret og ville fejre scoringen. Men bolden ramte indersiden af den ene opstander og sprang i spil igen. Stadig 1-0 til udeholdet.

Kamille tror, at holdet har scoret, men den rammer stolpen. Foto: Søren Møller
Kamille tror, at holdet har scoret, men den rammer stolpen. Foto: Søren Møller

Som det sker igen og igen og igen, når det ene hold misser i den ene ende, så sker der ting og sager i den anden. Minuttet efter fik Karoline Nielsen scoret til 2-0, og hjemmeholdet så slukøret ud.

Bedre blev det ikke, da samme Karoline efter 25 minutter fik scoret med brystet og kunne bringe Blovstrød Skole foran med hele 3-0.

Her scorer Caroline med brystet til 3-0. Foto: Søren Møller
Her scorer Caroline med brystet til 3-0. Foto: Søren Møller

TV: Gik i stå efter pausen
Spænding til slut
Men Hanebjerg-pigerne kæmpede videre, og det får man oftest belønning før. I halvlegens døende sekunder fik den meget stærk spillende Kamille Larsen scoret efter at have modtaget en flot dyb stikning fra Anna Lauritsen. Altid godt at gå til pause med momentum.

I pausen havde Hanebjerg aftalt:

- Vi skal presse alt, hvad der er muligt uden at åbne for meget i forsvaret.

Spændende skulle det blive, om de havde nye tiltag, der kunne åbne Blovstrøds forsvar eller om de med anfører Frederikke Andersen kunne lukke af.

Svaret fik vi efter fem minutters spil af halvlegen, da Kamille med sin anden scoring til 2-3 på et meget flot langskud med venstrebenet bragte spændingen tilbage i opgøret. Hanebjerg fik i resten af kampen et par chancer til at udligne.

Så tæt var Blovstrød på udligningen. Foto: Søren Møller
Så tæt var Blovstrød på udligningen. Foto: Søren Møller

Især havde Rikke Steensgaard et flot langskud, der gik lige uden om målet, og så kunne Blovstrød Skole holde stand og vandt kampen og er videre til næste runde.

Bamsevinder for Hanebjerg Skole blev Kamille Larsen og fra samme skole vandt Sandra Storm fairplayhåndklædet.

Bamsen gik til Frederikke Andersen fra Blovstrød.