Derrek bruger bolden

Nye venner: Har kun været i Danmark i et år, men har brugt fodbolden til at falde til

Fodbolden har hjulpet Derrek til at falde rigtig godt til og få nye venner. (Foto: Henrik Oksholm)
Fodbolden har hjulpet Derrek til at falde rigtig godt til og få nye venner. (Foto: Henrik Oksholm)

Til dagens opgør mod Endrupskolen havde Humlebæk Skole udtaget Derrek Eborra, som er kommet til Danmark fra Nigeria for kun et år siden.

Derrek taler allerede fint dansk og elsker fodbold, og som han siger:

— Jeg spiller alt det fodbold jeg kan komme til. Jeg er startet i en fodboldklub i nærheden af hvor jeg bor, og jeg har på grund af fodbolden fået en masse nye venner, ligesom jeg har mødt nye kammerater her på skoleholdet, da jeg normalt går i en indslusningsklasse. Jeg glæder mig til kampen og er ret sikker på, at vi vinder!

Store ambitioner

1-0, 2-0 og 3-0
Humlebæk Skole stillede med et homogent hold med dygtige spillere i hver række – bagerst er Nicolai Vessel super solid og fremme på banen har de profiler som Luca Nicolini og Carl Lagoni.

Fysisk var Endrupskolen underlegen og havde i forsvaret deres store profil, Jeancarlos Nielsen. Der var med rette også store foventninger til den dygtige, men lidt spinkle midtbane spiller Magnus Bundgaard.

Der skulle dog ikke gå lang tid før Humlebæk Skole, efter et hårdt pres på modstandernes mål, bragte sig foran med 1-0 ved en scoring af Marcus Jønbech. Herefter tog det fart og først scorede Carl Lagoni til 2-0 efter en omstilling og umiddelbart herefter scorede han på hovedstød til 3-0.

Carl Lagoni (hvid) var her, der og alle vegne i kampen. (Foto: Henrik Oksholm)
Carl Lagoni (hvid) var her, der og alle vegne i kampen. (Foto: Henrik Oksholm)
 

Fantastisk trio
Det lignede på det tidspunkt en nedsabling af Endrupskolen, men især Jeancarlos og målmand Andreas Jensen tog ansvar og fik lagt pres på Humlebæk Skole. Efter små 10 minutter fik de tilkæmpet sig et straffespark, som Magnus Bundgaard sikkert omsatte til en scoring.

Derrek var på banen og legede fodbold i denne periode. Sammen med Carl Lagoni og Luca Nicolini var de tre vanskelige at håndtere for Endrupskolen.

Hårdt pressede måtte Endrupskolen begå straffe på Carl Lagoni, som først brændte den store chance, men gjorde skaden god igen, ved at score på det efterfølgende hjørne.

Betaler sig at øve frispark

Gav ikke op
Endrupskolen gav dog ikke op. De kom til to gode chancer efterfølgende, men ind ville bolden ikke.I stedet for at skabe fornyet spænding om udfaldet, blev der fløjtet til pause.

Endrupskolen satsede offensivt og rykkede Jeancarlos frem på banen i anden halvleg. Det skabte hurtigt muligheder til Humlebæk Skole, som først resulterede i et selvmål af Endrupskolen, og derefter fulgte scoringer af Luca Nicolini og Carl Lagoni, som sømmede sejren på 9-1 fast til Humlebæk Skole.

Og Derrek havde en rigtig god dag på stadion sammen med alle sin nye venner!