Detaljernes dyst

Stærk start: Hjemmeholdet satte sig hurtigt på kampen og hev en sejr i land

Engholm-drengene dominerede i opgøret. (Foto: Allan Gade)
Engholm-drengene dominerede i opgøret. (Foto: Allan Gade)

På opvisningsbanen i Allerød Idrætspark skulle opgøret stå imellem de lokale drenge fra Engholmskolen og Toftevangskolens drenge fra Birkerød.

Vi fangede cheftræner for Engholm-drengene John Ingerslev inden kampen.

— En af mine profiler Hans With må desværre kun spille første halvleg for hans klub FC Nordsjælland af hensyn til den næste kamp for FCN. Så han vil blive udskiftet i pausen, lød beskeden.

Nu nåede man ikke rigtig at få øje på den pågældende FCN-spiller, mens han var der. Til gengæld fik den lokale Rasmus Foldager på et godt sparket frispark sat Engholm på vinderkurs. Toftevangs målmand fra 8. klasse havde ikke en chance for at nå den.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Høj tænding

Flotte basser
Så fik man til gengæld øje på en anden spiller. Victor Hauge. Vi gemmer ham lidt endnu. Først er der behov for at rose Rasmus Foldagers blik for spillet og chanceskabende afleveringer.

En aflevering af Rasmus Foldager ud i højre side til Victor Hauge. Victor afdriblede flere spillere og lagde den til rette for Kristoffer Engelsted, der scorede sikkert.

Næsten en aktion noget lignende af Victor Hauge. Denne gang lagt til rette til Rasmus Petersen, der bankede bolden op i trekanten. Det kunne vist ikke være meget flottere. Så kunne man ved pause nærmest sige 'game over'.

Der er ikke grund til at gå i detaljer med mere. Toftevangskolen kunne egentlig kun være statister til resten af skuet, selvom man sagtens kunne se potentialet i Toftevangs Oliver Xavi samt Valdemar Beck, der spillede med en indbinding af et antal brækkede fingre.

Valdemar Beck spillede med et par brækkede fingre. (Foto: Allan Gade)
Valdemar Beck spillede med et par brækkede fingre. (Foto: Allan Gade)
 

En imponerede gut
Kampens detalje stod banens mindste Victor Hauge for, ved et gennembrud i højre side.

— Jeg havde sat mig for, at jeg selv ville score. Jeg dribler uden om et par stykker nede ved højre baglinje og ser målmanden stå op af den ene stolpe. Jeg lader som om, at jeg vil spille den indover og ser, at målmanden forlader stolpen lidt ud af. Derved bliver der lige plads mellem stolpe og målmand, og jeg scorer så klods op af stolpen til 7-0. Jeg ville score, sluttede Victor Hauge, da han blev adspurgt om målet.

Victor Hauge stod for mange flotte detaljer. (Foto: Allan Gade)
Victor Hauge stod for mange flotte detaljer. (Foto: Allan Gade)
 

Nogle fornemme afdriblinger den dreng står for.

Engholmskolens målmand skulle efter det oplyste også være en af profilerne, men det var en stille dag på kontoret for ham, så vi fik ikke rigtig set prøver på hans kunnen.

Kampen endte med en 7-0 sejr til Engholmskolen.