Dominans i målfest

Overlegne: Værterne var i en klasse for sig

Trørødskolen spillede en rigtig flot kamp. Foto: Simon Fenger Jensen
Trørødskolen spillede en rigtig flot kamp. Foto: Simon Fenger Jensen

Pigerne fra Trørødskolen og Rungsted skole tørnede sammen i en kamp, der senere hen skulle vise sig at være meget nem for et af holdene.

Se kampfakta her.

Se også: Dominerede i sikker sejr

Chanceløse
Det var i den grad en nem kamp for hjemmeholdets piger, som var velforberedte på dagens udfordring. Især en spiller skildte sig ud fra mængden: Angriberen Silje Salling bidrog med hele fire kasser til sit hold.

Allerede efter fire minutter skulle Silje Salling vise sit værd og score et klassisk angribermål. Salling var bestemt heller ikke færdig, da hun senere hen fik slået et fremragende indlæg fra kanten, som hun iskoldt halvflugtede ind bag en chanceløs målmand.

Silje fik også hjælp fra sine holdkammerater Johanna Yde, Julie Korfitsen og Anna Zinck, som ligeledes bidrog med flotte mål. Det var tydeligt, at det tilfredsstillede træner Christopher Kaas fra sidelinjen.

Det var værterne, der havde overtaget i kampen. Foto: Simon Fenger Jensen
Det var værterne, der havde overtaget i kampen. Foto: Simon Fenger Jensen

Se også: Trekløveren slog til

Masser af mål
Frustrationen var stor for de forsvarende gæster, og det var tydeligt at se, at de havde svært ved at skabe det helt store. Dog var der to spillere, som satte sit præg på kampen: Keeperen Amalie Hougaard og kantspilleren Christine Friedel.

Amalie skulle op til flere gange redde sit hold, og hun reddede endda et straffespark til stor glæde for sin træner og holdkammerater. Christine Friedel sprintede flere kilometer i løbet af kampen for sit hold. Friedel måtte desværre udgå med en skade i kampens slutfase.

Kampen endte med cifrene 11-0 til Trørødskolen, der dermed er videre i Ekstra Bladet Skolefodbold.