Drømmer om PSG

Fremtidsplaner: Ude af turneringen, men drømmer store, franske drømme

Audrey Grignon (tv.) drømmer om en fremtid i Paris Saint-Germain. (Foto: John Froman)
Audrey Grignon (tv.) drømmer om en fremtid i Paris Saint-Germain. (Foto: John Froman)

Der var set frem til spændende opgør, da Hareskov Skoles tekniske, og meget unge piger, skulle til altid stærke Lynge Skole. Vi blev vidne til en velspillet kamp, hvor begge hold leverede, hvad vi havde forventet. Lynge Skole bestod af hele ni spilere fra 9.klasse og dette skulle de meget unge spillere fra Hareskoven lige vænne sig til og så kom spillet også i gang.

Se kampfakta her

Men der skulle gå blot 51 sekunder før gæsternes Caroline Jensen bragte sit hold foran. En flot frispilning og med stor sikkerhed sparkede hun Hareskoven foran. Begge hold ville spille fodbold og hos hjemmeholdet var det især Emilie Jensen og Audrey Grignon, der gik forrest. Men også Eva, der som Audrey, kun går i 6. klasse, viste højt niveau.

Angreb. (Foto: John Froman)
Angreb. (Foto: John Froman)
 

I det 11. minut bragte Hareskoven sig yderligere foran, da Anne Høfde sparkede præcist, uden mulighed for hjemmeholdets ellers godt stående keeper.

Herefter havde Lynge muligheder, men skarpheden manglede i de afgørende situationer. I stedet blev det Amanda Kristensen, der bragte Hareskoven foran 3-0, hvilket også blev første halvlegs resultat.

Se også: TV: Oppe mod overmagten

Sejren blev cementeret
I anden halvleg blev kampen i realiteten afgjort, da Caroline Jensen bragte gæsterne foran med 4-0. Kort efter reducerede Emilie Jensen med en flot scoring til 4-1. Det bragte en smule spænding tilbage i opgøret.

Emilie Jensen, Lynge Skole, fik scoret et fint mål. (Foto: John Froman)
Emilie Jensen, Lynge Skole, fik scoret et fint mål. (Foto: John Froman)
 

Men da Ida Hansen satte sidste fod på et indlæg fra Caroline Jensen og dermed bragte sit hold foran 5-1, var der ikke mere for de godt kæmpende Lynge-piger at gøre. Kampen sluttede med en klar sejr på 5-1 til Hareskoven, der dermed er klar til tredje runde i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Efter kampen fangede Ekstra Bladet Skolefodbold Audrey Grignon og Frederikke Troldborg. De var begge deres respektive skolers mindste spillere, både i alder og størrelse.

Se også: TV: Dronningen gjorde comeback mod Kongen

Audrey var godt tilfreds med sit holds indsats, selvom de tabte. Frederikke var anderledes glad og tilfreds.

— Det var fedt. Vi kommer langt i år. Vi skal nå kredsfinalen og også gerne hele vejen til finalen, sagde hun med et bredt smil.

— Jeg spiller til dagligt i BSF, hvor jeg spiller på U14-holdet. Jeg drømmer selvfølgelig om en plads på landsholdet.

Og måske bliver de to piger snart holdkammerater.

— Jeg skal ud og prøvetræne i BSF på fredag. Jeg har også været i andre klubber, for at finde den, der passer bedst til mig. Min drøm er at komme til at spille i PSG. Jeg er halvt fransk og meget af min familie bor i området, fortalte Audrey.

1 af 2 Hareskoven klar til kamp. (Foto: John Froman)
2 af 2 Audrey Grignon (tv.) drømmer om en fremtid i Paris Saint-Germain. (Foto: John Froman)