En duft af guld: Lykkebold og vindere på holdet

Stærk trup: Skolen på Rønnebær Alle har finalevindere på holdet - og en lykkebold

Valdemar Holze har scoret. Foto: Poul Gregersen
Valdemar Holze har scoret. Foto: Poul Gregersen

- Nu må vi se, om der er held ved den, sagde træner Lars Dalsgaard fra Skolen ved Rønnebær Alle, da han kom med kampbiolden.

Guldvindere med
- Bolden er den Borupgårdskolen fik, da de vandt finalen i foråret, fortsatte han, og den er taget med over til Skolen ved Rønnebær Alle sammen med hele udskolingsafdelingen fra Borupgård.

Vinderbolden fra foråret. Foto: Poul Gregersen
Vinderbolden fra foråret. Foto: Poul Gregersen

TV: Matchvinder: Tager en kamp ad gangen

Det betyder, at der på Rønnebær-holdet er flere drenge, som løftet pokalen på TREFOR Park i foråret.

Se kampfakta her

Sammen med bolden kom også træneren samt guldvindere. Garvede folk: Valdemar Holze med otte kampe, Valdemar Montell med otte og Victor Ullits med 10 kampe. Og derudover en spiller som 'Mini-Mac'. Og det var gode spillere de kom over til.

Ingen sure bær
Rønnebær-holdet er et dygtigt hold med mange individualister.

Efter et par minutters spil, hvor holdene følte hinanden på tænderne, overtog Rønnebær-holdet mere og mere af spillet- og kun godt kompakt forsvarsspil af Bjørnehøjskolen og deres målmand Victor Skakke gjorde, at det første mål lod vente på sig.

Op på Tronen

Der gik lidt over 20 minutter, så lå bolden i nettet til 1-0. Et godt gennemspillet angreb i højre side, bolden ind i feltet, hvor det efterfølgende skud ramte stangen og gik ud til Valdemar Holze, der scorede.

Mathias og Jeppe brillerede
Målet og det faktum, at Rønnebær-holdet havde været i angreb efter angreb, knækkede Bjørnehøjskolen, der fem minutter efter måtte se, at der blev øget til 2-0. Igen var det et godt gennemspillet angreb i højre side, hvor bolden kom til Mathias Christensen, der sendte den over i det lange hjørne.

Mathias Christensen med et skud. Foto: Poul Gregersen
Mathias Christensen med et skud. Foto: Poul Gregersen

TV: Overvandt de dårlige minder

Tre minutter efter var Mathias Christensen igen med i et angreb. Fra midterlinien havde Lukas Oliver med en lang stikning indenom til Mathias sat angrebet i gang. Mathias  sendte den straks indover til Jeppe Ritter, der scorede.

Jeppe Ritter var hele tiden med i spillet, gjorde sig spilbar og fulgte enhver bold til dørs. Også et minut før pausen. Et angreb fra højre. Bolden passerede målmanden i målfeltet. To Bjørnehøj-spillere forsøgte at få den væk uden resultat, og næsten på mållinjen gav Jeppe den det sidste spark, og stillingen var 4-0 ved pausen.

Ægte hattrick afgjorde kampen

Storsejr på vej
Der var ingen tvivl om, at Rønnebær-holdet med deres gode teknikere, deres eminente taktiske spil og deres fysiske formåen, ville vinde kampen. Spørgsmålet var bare hvor stor.

Bjørnehøjskolen ville på den anden side sælge sig så dyrt som muligt, hvorfor de kom ud til anden halvleg med viljen til at spille fodbold. Tre minutter inde i halvlegen havde Tobias Christensen fra Rønnebær en mega chance, der gik lige forbi mål.

Fuglen fløj højest

Den rutinerede midtbanespiller Victor Ullits tog sagen i egen hånd. I det femte minut gik han selv. Fra midten af Bjørnehøjs banehalvdel, midt for mål, satte han fart i sit løb med bolden, afdriblede to-tre modstandere og sendte usvigelig sikkert bolden i nettet til 5-0.

Bjørneskov-forsvaret havde en travl dag. Foto: Poul Gregersen
Bjørneskov-forsvaret havde en travl dag. Foto: Poul Gregersen

Flere mål
Fire minutter senere. Hjørnespark til Rønnebær i venstre side. Et kort spark til Mathias Christensen, der fra mållinjen afleverede skråt bagud ind i feltet til Jeppe Ritter, der igen kunne score. 6-0.

Stensikker sejr: Vi er gode på kontra

Det var sjældent, spillet var på Rønnebærs banehalvdel, og når det var der, blev det hurtigt trævlet op af det dygtige forsvar med Mads Christensen og Lukas Oliver i det centrale.

12. minutter inde i halvlegen kunne anfører Oliver Stubkjær fra Bjørnehøjskolen ikke holde sin direkte modstander Jeppe Ritter, der kom forbi midt for mål og øgede til 7-0 .

8-0 blev det i det 21. minut, hvor Tobias Christiansen i venstre side fik en lang bold fra højre, og sluttelig fem minutter før tid fik Valdemar Montell bolden i mål til 9-0 til hjemmeholdet. Kampens resultat.

Tobias Christensen har gjort det til 8-0. Foto: Poul Gregersen
Tobias Christensen har gjort det til 8-0. Foto: Poul Gregersen

Udnyttede omstillingerne

En stærk trup
Skolen ved Rønnebær Alle har et ekstremt stærkt hold i år. Måske på højde med det fra Borupgårdskolen sidste år.

Rønnebær-holdet er et rigtig godt homogent hold.

- Jeg er sikker, når jeg spiller ved siden af Lukas, sagde Mads Christensen, der spiller i det centrale forsvar og som i dag fik fidusbamsen efter kampen.

Afgjort i første minut

- Luka' spil giver ro. Og med så god en målmand som Hjalte Petersen er der ingen problemer. Han træder til og spiller sweeper, når vi er længere fremme på banen, forklarede han.

- Vores midtbane med Victor Ullits er fantastisk. Ullits spillestil giver ro. Han er altid rolig, også når han har bolden. Det smitter af.

Mads Christensen fra Rønnebær-holdet. Foto: Poul Gregersen
Mads Christensen fra Rønnebær-holdet. Foto: Poul Gregersen

Gode løb
- Vores angribere løber og tilbyder sig for hinanden hele tiden. De er boldsikre, og deres sammenspil er fantastisk.

- Og så har vi en god træner i Lars Dalsgaard, der er god til at instruere os i, hvordan vi skal spille, sluttede Mads Christensen.

Videre på trods af uro i forsvaret