En tand bedre

Forskel fra start: Pigerne satte tempoet højt og så sig ikke tilbage 

Pigerne fra Sankt Helene Skole kæmpede bravt, men de var oppe imod overmagten. (Foto: Peter Skov)
Pigerne fra Sankt Helene Skole kæmpede bravt, men de var oppe imod overmagten. (Foto: Peter Skov)

Helsinge Realskole med en seks-syv spillere fra Melbys U17 Mesterrække-hold viste sig hurtigt, i dagens kamp på Vejby-Tisvildelejes meget flotte og velholdte bane, at være hjemmeholdet Sankt Helene Skole en tand for gode og stærke.

Anfører for Helsinge Realskole Ulrikka Loft udtalte sig inden kampen.

— Vi har et rigtig godt hold. Det er gået smadder godt under træningen. Jeg håber og tror, at vi vinder, lød meldingen.

Udeholdet skabte rigtig mange chancer i første halvleg, men en stor målmandspræstation - ikke bare i første halvleg, men hele kampen igennem - af Emmalie Nielsen forhindrede, at udeholdet først kom foran med et mål efter 25 minutter på mål af Ulrikka Loft. Hun spillede i øvrigt en fornem kamp med mange fine gennembrudsforsøg, tre mål og samtlige hjørnespark fra begge sider, som stort set hver gang lå rigtig godt inde i feltet og voldte hjemmeholdets forsvar betydelige udfordringer.

Ny i klassen

Ulrikka Loft spillede en flot kamp. (Foto: Peter Skov)
Ulrikka Loft spillede en flot kamp. (Foto: Peter Skov)
 

Se kampfakta her.

Oppe imod overmagten
Helsinge Realskole lavede yderligere fire mål i anden halvleg til slutresultatet 5-0.

I anden halvleg scorede Ulrikka to gange, Julie Glenville og Lilly Lang hver et mål.

Sankt Helene Skole kæmpede bravt mod overmagten, men som kampen skred frem kunne det tydeligt ses, hvem der i det daglige spiller 11-mands fodbold på turneringsniveau.

Dejligt med modstand
Sankt Helene Skoles anfører, Emma Nielsen, ydede en fortrinlig indsats i samtlige 60 minutter med mange nærkampe, og hvor hun hele tiden gik til stregen på den gode måde. Hun kæmpede endda flot videre efter, hun måtte i græsset efter en hård tackling med en modstander.

Vi fangede Emma efter kampen.

—  Det var dejligt at få så meget modstand af en masse dygtige spillere. Det er vi slet ikke vant til. Vi plejer at spille 8-mands, og det er noget anderledes pludselig at skulle spille 11-mands. Fuld fortjent sejr til Helsinge Realskole, var den ærlige melding fra Emma.