Enligt mål afgjorde sagen

Ingen mål før pausen: Kampens eneste mål faldt i det sidste minut

Engholmskolen kunne fejre sejren til sidst. Foto: John Froman
Engholmskolen kunne fejre sejren til sidst. Foto: John Froman

Der var lagt op til et tæt og særdeles spændende opgør i Allerød, da de to store skoler stod over for hinanden i dagens opgør. Engholmskolen tog imod Skovvangskolen.

Der var en vis spænding i luften. Alle kendte alle. De 28 aktører kendte hinanden fra den lokale fodboldklub. Kampen havde netop det, der kan gøre en kamp ekstra spændende og god.

Se kampfakta her.

Der blev gået til den. Foto: John Froman
Der blev gået til den. Foto: John Froman

Et fuldt dusin
Frem og tilbage
Kampen blev akkurat lige så tæt som forudset. Efter de første 10 minutters intern stillingskrig løste spillet sig op. Herefter bølgede opgøret frem og tilbage. Det blev hurtigt klart, at begge mandskaber havde stærke defensive momenter, hvilket var en af årsagerne til, at opgøret ikke havde de helt store målchancer.

Men der blev gået til den på banen. Begge hold leverede en flot indsats og mange spillemæssige godbidder til alle de fremmødte tilskuere.

Efter de første 30 minutter stod det stadig 0-0.

Et enkelt mål
I pausen var det klart, at begge skoler havde stor fokus på, hvad man skulle passe på i anden halvleg.

Om frygten for at tabe blev for stor og dermed afskrækkede begge mandskaber for at tage store chancer, skal være usagt, men vi skulle hen til kampens sidste minut, før afgørelsen kom.

Efter et godt kontraangreb stod Nikoline helt fri foran mål og kunne sikkert sparke bolden i mål og dermed udløse den store jubel hos Engholmskolen, der med denne sene scoring vandt lokalopgøret på tætteste mulige måde.

En spiller strålede over dem alle. Den blot 13-årige Katinka Lutzen leverede en flot indsats og med stort overblik, spillede hun noget nær en fejlfri kamp og fik fortjent tildelt bamsen for Engholmskolen, mens Liv Amundsen hos Skovvangskolen modtog bamsen.

Katinka Lutzen spillede en flot kamp. Foto: John Froman
Katinka Lutzen spillede en flot kamp. Foto: John Froman