Eva med fire mål: Dejligt at gå videre

Sikker sejr: Pigerne fra Lynge Skole vandt stort på hjemmebane

De tre prisvindere. Foto: Peter Skov
De tre prisvindere. Foto: Peter Skov

Lyngholmskolen mødte op til kampen i Lynge mod Lynge Skole med stor spænding, da de fleste piger på holdet slet ikke spiller fodbold i det daglige. Blot to spiller i klub - herunder holdets anfører Ronja van de Sande.

Se kampfakta her

Vi skal kæmpe
Hun fortalte lige før kampen:

- Vi helt sikkert skal kæmpe det bedste, vi har lært, for bare nogenlunde at følge med. Vi er ikke så mange, der spiller fodbold til daglig. Men vi vil helt sikkert gøre det så godt, som vi kan. Og så må vi se.

TV: Anfører: Vi er en god årgang

Samtlige på Lynge Skoles hold spiller også klubfodbold ved siden af - en i Hillerød, resten i Lynge.

Et hurtigt mål
Kampen var ikke mange minutter gammel, før bolden lå bag Lyngholmskolens meget dygtige keeper Beatriz Nkrumah, og denne føring blev hen over halvlegen øget til 6-0 til hjemmeholdet. Det var stillingen ved pausen.

With tryllede på midtbanen

Udeholdet sled og slæbte for at holde trit med hjemmeholdet, der dog var markant bedre på næsten alle pladser. Udeholdet var meget sjældne gæster i området omkring Lynge Skoles straffesparksfelt. De kæmpede dog eksemplarisk, og hjemmeholdet fik kun scoret fem mål i anden halvleg til slutresultatet 11-0.

Kampens bedste
Firemålsskytten Eva Gundersen var en af Lynge Skoles bedste spillere, og hun fortjent fidusbamsen for sit hold.

- Det var ikke var den mest fysisk udfordrende kamp, men jeg er imponeret over, hvor meget udeholdet kæmpede, forklarede hun.

TV: Eline fra femte på banen

- Jeg synes, vi mistede lidt spillegejst i anden halvleg, men dejligt, at alle fik masser af spilletid. Og så er det dejligt at være gået videre til næste runde.

Hjemmeholdet var en fortjent vinder. Det er et rigtig godt hold med et højt bundniveau og mange dygtige spillere. Et hold, der bliver meget spændende at følge, og som sagtens kan nå rigtig langt.

Stor ros til udeholdet for dets engagement og kampvilje.

TV: Hjernen på midtbanen

Mange gode spillere
Fairplay-håndklædet blev tildelt Lyngholmskolens anfører Ronja van de Sande. Hun arbejdede og arbejdede for at bremse hjemmeholdets meget dygtige og bevægelige midtbane - anført af Lynge Skoles anfører  Audrey Valentin Grignon.

Fidusbamserne blev tildelt Lynge Skoles topscorer Eva Gundersen og Lyngholmskolens keeper Beatriz Nkrumah, der havde rigtig mange og flotte redninger hele kampen igennem. Uden hende på mål var resultatet blevet noget anderledes i Lynge Skoles favør.

Spænding til det sidste

***

MÅLSCORERE

1-0 Eva Gundersen

2-0 Eva Gundersen

3-0 Laura Pedersen

4-0 Josephine Reedtz

5-0 Laura Pedersen

6-0 Josephine Reedtz

7-0 Emilie Høj

8-0 Audrey Valentin Grignon

9-0 Audrey Valentin Grignon

10-0 Eva Gundersen

11-0 Eva Gundersen