Fed fødselsdag

Tre gange fejring: Udeholdet havde tre fødselsdags-piger, og to af dem fejrede det med mål

De tre glade fødselsdags-piger fejrede dagen med et brag af en kamp. (Foto: Peter Skov)
De tre glade fødselsdags-piger fejrede dagen med et brag af en kamp. (Foto: Peter Skov)

Endrupskolens fødselsdagspiger Barbara og Bjørg Fog Godvin, som er tvillinger samt Emilie Akselsen fejrede deres fødselsdag tidligt på Helsinge Stadion i kampen mod Nordstjerneskolen.

Det sker ikke så ofte, at tre piger på samme hold har fødselsdag samme dag og så på en dag, hvor der også spilles skolekamp.

For Endrupskolen blev det en fest med masser af mål. Fem i første halvleg blev fulgt op af seks i anden halvleg. Dagens store målsluger var den ene af fødselsdagspigerne Barbara med syv mål, herunder et ægte hattrick ved at score til 0-5, 0-6 og 0-7. Emilie ville også deltage med et enkelt mål til 9-1.

Barbara rundbarberede

Se kampfakta her.

Hurtig linje
Inden der var spillet fem minutter førte udeholdet 2-0, og så blev det rigtigt svært.

Særligt mod et superhold som Endrupskolen med to U17-DM spillere på holdet, nemlig tvillingerne Barbara og Bjørg, der til dagligt slår deres folder i Hillerød GI Piger. Hillerød GI er en af 12 klubber i Danmark, som har licens til at spille i U17 DM-rækken.

Barbara var i øvrigt i overdådigt spillehumør og viste flere gange prøver på sin meget høje tekniske formåen. Men hun fik da også ind imellem vist, at hun kunne være menneskelig ved at brænde nogle rigtig store chancer.

Endrupskolens anfører Lærke Ølholm spillede en meget fin kamp som styrmanden i forsvaret. Holdets taktiske dirigent havde altid opmuntrende kommentarer til sine medspillere.

De tre glade prisvindere. (Foto: Peter Skov)
De tre glade prisvindere. (Foto: Peter Skov)
 

Realistisk anfører
Nordstjerneskolens anfører Freya Olsen lavede sit holds enlige mål og spillede en meget flot kamp på midtbanen. Hun havde både viljen, fysikken og teknikken til at tage kampen op mod det meget stærke udehold.

Lige efter kampen fangede vi Freya.

— Vi vidste godt, at vi ville få det meget svært. Vi er ikke så mange på holdet, der spiller fodbold i det daglige, og da slet ikke på det niveau, som flere af modstanderens spillere gør det. Men jeg synes, vi generelt gjorde, hvad vi kunne, og jeg er meget stolt af den indsat vi præsterede - alle som en. Meget fortjent sejr til Endrupskolen, lød det anerkendende til sidst.

Kampen endte med en 11-1 sejr til Endrupskolen.

Det bliver spændende at følge Endrupskolen i næste runde.