Fem skarpe til Noah Gottschalck

Trørødskolen: Noah ser meget frem til kvartfinalen

Noah Gottschalck har været en vigtig spiller igennem sæsonen. Foto: Henrik Schou
Noah Gottschalck har været en vigtig spiller igennem sæsonen. Foto: Henrik Schou

Nu er det endelig tid til kvartfinalerne. Vi varmer derfor op til kampene sammen med spillerne. Vi har stillet de samme fem spørgsmål til profilerne fra kredsfinalerne. I denne artikel er det Noah Gottschalck fra Trørødskolen, der har ordet.

TV: Kraftværket sikrede kvartfinalen

Hvordan har I forberedt jer til kampen?

- Vi har forberedt os til kampen ligesom alle andre kampe med et par træningspas. Derudover spiller størstedelen af os jo også i klubber ved siden af, som hjælper os med at holde formen ved lige.

Hvor meget glæder du dig til kampen?

- Jeg ser selvfølgelig rigtig meget frem til kampen. Jeg ser som regel frem til at spille skolefodbold, men det gør da lidt ekstra sjovt, når det er en kvartfinale.

Hvordan er stemningen på skolen?

- Stemningen på skolen er fin, vil jeg sige. På holdet ser vi som sagt frem til kampen og glæder os til at komme i gang. Vi har, så vidt jeg ved, desværre ikke fået lov til at få tilskuere med, da kampen bliver spillet så langt væk hjemmefra og det derudover ikke er alle, der er lige store fans af Ekstra Bladet Skolefodbold. Der er dog samtidig mange af lærerne, som synes, det er fedt, at vi er nået så langt og støtter rigtig meget op om holdet.

Har I planlagt nogle særlige jubelscener, hvis I scorer?

- Det har vi Ikke rigtigt nej, men det kan være, der bliver improviseret et par jubelscener, hvis vi scorer på mandag.

Hvad tror du, at resultatet bliver?

- Jeg tror, vi vinder. Jeg kender ikke så meget til deres hold, men tænker ikke, at de kan være helt dårlige, når nu de er nået så langt. Jeg tror, mit bedste bud må være 2-0 til os.

Følg Noah og resten af Trørødskolen, når de skal i aktion imod Marievangsskolen mandag 1. april.