Fik ikke et ben til jorden

Overbevisende: Zinck og co. dominerede hele vejen igennem

Gæsterne fra Trørødskolen i fuld fremdrift. Foto: Stig Sinius Nielsen
Gæsterne fra Trørødskolen i fuld fremdrift. Foto: Stig Sinius Nielsen

Det var tydeligt at se i mandagens pigekamp i Vedbæk, at det var Vedbæk Skoles første kamp og Trørødskolens tredje. Selvom Vedbæk Skole kom først ud af starthullerne og pressede gæsterne fra Trørødskolen, så holdt det ikke i længden. Langsomt fik gæsterne kontrol over kampen – og så vendte billedet.

Se kampfakta her.

Yde, før man kan nyde
Der skulle dog et hjørnespark til, før Trørødskolen fik gang i målscoringen. Johanna Yde opfangede hjørnesparket og sendte bolden ind bag Anna Hansen i Vedbæk-målet. Vedbæk Skole havde ellers godt styr på forsvaret i denne periode – med anfører Anna Hansen i spidsen klarede Annika Lilja, Cecilie Friedmann Hollesen og Louise Thomsen godt for sig.

Det holdt dog kun til midtvejs i første halvleg, hvor Trørødskolens Thea Mostov sendte Silje Salling af sted med en flot pasning, som Silje omsatte til 2-0. Og så gik det ellers stærkt - Anna Zinck fik et hørnespark rettet af til 3-0 – og scorede selv kort efter til 4-0.

Slyngede sværdet

Lukket før pausen
Vedbæk Skole prøvede at holde Anna Bitsch og Amilla Rosenbeck helt fremme, men bagude havde Trørødskolen en stærk kvartet bestående af Lærke Heikel, Julie Clem, Caroline Bjørn Jensen og Johanna Yde.

Halvlegen sluttede med et flot gennemspillet angreb, hvor Trørødskolens Thea Mostov sendte en pasning til Johanna Yde, der straks sendte den videre til Silje Salling, der sikkert scorede til pausestillingen 5-0.

Intens duel mellem de to mandskaber. Foto: Stig Sinius Nielsen
Intens duel mellem de to mandskaber. Foto: Stig Sinius Nielsen

TV: Ensidig affære

Hattrick-helt
Værternes keeper, Marta Maach-Møller, havde kedet sig så meget i første halvleg, at hun bad om at spille ude i marken i anden halvleg. Derfor trak Silje Salling i målmandstøjet – og fremme fik andre på holdet så lov til at muntre sig.

Anna Zinck scorede rent hattrick i anden halvleg foruden de to mål i første. Dermed fortsatte hun takterne fra holdets to første kampe mod henholdsvis Hørsholm Skole og Rungsted Skole, hvor hun også kom på tavlen.

Derudover kom både Victoria Tekoe og Caroline Jensen på måltavlen.

Indlæg fra Trørødskolen, der dominerede hele vejen igennem. Foto: Stig Sinius Nielsen
Indlæg fra Trørødskolen, der dominerede hele vejen igennem. Foto: Stig Sinius Nielsen

Dominans i målfest

Pyntede på resultatet
Hos Vedbæk Skole havde man en 6. klasser med i form af Klara Ortmann, og hun var ikke tilfreds med sit holds måltørke. Så i kampens sidste minutter sled hun sig igennem gæsternes forsvar og sørgede for, at slutresultatet blev 10-1 til Trørødskolen over Vedbæk Skole.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Vedbæk Skole - Trørødskolen, 0-10

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Frida Hansen, Vedbæk Skole
Caroline Jensen, Trørødskolen

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Louise Thomsen, Vedbæk Skole