Annonce:
Annonce:

Finalister haltede videre

Knebent: Hedegårdsskolen er videre efter straffe

Hedegårdsskolen i fuld fremdrift. Foto: Stig Sinius Nielsen
Hedegårdsskolen i fuld fremdrift. Foto: Stig Sinius Nielsen
Annonce:

I mandagens anden kamp i Skovlunde var sidste års finalister fra Hedegårdsskolen på besøg, hvor de skulle møde Skovlunde Skole. Se kampfakta her.

Annonce:

Uden profiler
Fra sidste års succes-hold var der kun fem gengangere med, og heraf var to af nøglespillerne på lejrskole, så man var nede i 7. klasse for at hente nye spillere - Otto Park Stenfeldt, Lukas Værslev og Hector Thougaard. Derudover var gæsterne uden 'Krøltoppen' Maurits Kjærgaard, der var den helt store profil, da Hedegårdsskolen nåede finalen i sidste års udgave af Ekstra Bladet Skolefodbold. Maurits Kjærgaard har været til prøvetræning i storklubben Chelsea og er desuden udtaget til U16-landsholdets venskabskampe mod Frankring, der finder sted i denne uge. Derfor var han altså ikke med i mandagens kamp.

Hjemmeholdet lugtede derfor muligheden for at komme videre til næste runde og lagde fra starten et pres mod Hedegårdsskolen. Men Hedegårdsskolen var som tidligere godt organiseret i defensiven – i dag med en bagkæde bestående af Leotrim Dervisi, Lucas Rhymer og Malthe Rasmussen - og kom Skovlunde forbi – klarede Markus Rajavic ærterne i målet.

Fuld fart fremad. Foto: Stig Sinius Nielsen
Fuld fart fremad. Foto: Stig Sinius Nielsen

Krøltoppen

Kampen om midtbanen
På midten udkæmpede de to anførere og 10’ere en drabelig kamp om herredømmet på midtbanen - Albion Aliji fra Skovlunde Skole og Noah Salling fra Hedegårdsskolen – en kamp, der nærmest endte med et lille plus til Noah Salling.

Også Skovlunde Skole var godt organiseret i forsvaret med Abdullah Chehade, Matija Djekovic og Besjan Dauti - begge skoler havde deres chancer i første halvleg – og i det 24. minut havde hjemmeholdets Ilias Namli en helt fri ”direktør” – men Hedegårdsskolens keeper, Markus Rajavic, gik ud af målet for at mindste skudvinklen, og det forvirrede Ilias Namli så meget, at han nærmest mirakuløst skød ved siden af målet.

Albion Aliji fra Skovlunde Skole, der danser forbi sin modstander. Foto: Stig Sinius Nielsen
Albion Aliji fra Skovlunde Skole, der danser forbi sin modstander. Foto: Stig Sinius Nielsen

TV: Yde før man kan nyde

Annonce:

Slap med skrækken
I modsatte ende tryllede lille Otto Stenfeldt ude på fløjen, og han havde flere gode pasninger frem mod Hedegårdsskolens mål – og på én af disse gled Hedegårdsskolens målmand – og serverede derved en skudmulighed på et sølvfad for samme Otto, der med et følt spark sendte bolden mod det tomme mål fra en spids vinkel – MEN – helt inde på strengen dukkede Benjamin Merdzani op og fik mirakuløst reddet sin målmands uheld.

I anden halvleg faldt intensiteten, men det var tydeligt, at begge hold ville afgøre slaget inden straffesparkene. Og midt i halvlegen serverede Hedegårdsskolens Noah Salling en flot aflevering til Zamir Aljiti, der sikkert scorede til 1-0 til Hedegårds-drengene.

Målet resulterede i et genpres fra hjemmeholdets side, og i det 23. minut var det deres anføres tur til at vise sit format ved at udligne Hedegårdsskolens føring. Nu stod den 1-1.

Noah Salling på bolden. Foto: Stig Sinius Nielsen
Noah Salling på bolden. Foto: Stig Sinius Nielsen

Humlebien stak bjørnen

Keeper blev helt
Slutminutterne var hektiske – men ingen af holdene fik scoret yderligere. Og ved den efterfølgende straffesparkskonkurrence blev der kun scoret på halvdelen af de ti skud. Helten blev udeholdets keeper, Markus Rajavic, der foruden sine redninger selv scorede et mål til slutresultatet 4-3 til Hedegårdsskolen. De er dermed videre til næste runde i Ekstra Bladet Skolefodbold, hvor modstanderen er Balsmoseskolen.

Målmand scorer mod målmand. Foto: Stig Sinius Nielsen
Målmand scorer mod målmand. Foto: Stig Sinius Nielsen
 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: