Gæster videre med máner

Stensikker: Udeholdet sikrede sig videre avancement

Højt at flyve. Foto: Birger Dencker
Højt at flyve. Foto: Birger Dencker

Total dominans af pigerne fra Virum Skole fra første sekund. Virum viste fremragende fodbold og viste ’Barca’ spil med mange små kombinationer og et stort overblik for medspillende. Der gik også kun to minutter, før havde Virums Semilla Reher scorede sit først mål. Semilla scorede yderlige to mål i kampen, blandt andet et kanon langskud fra 20 meter afstand. Se kampfakta her.

Der stod Virum på hele kampen, men Bagsværd kæmpede tappert i mod overmagten igennem hele kampen – stor ros for den indsats.

Stærk keeper ikke nok
Hjemmeholdet skiftede målvogter midt i første halvleg, men selvom Nina Rajovic gjorde det rigtigt godt i målet med især mange gode fodparader, så kunne hun ikke afholde de stærke Virum-piger fra at score.

Da dommeren fløjtede af for første halvleg, stod der 0-5 på måltavlen. Udover Semillas to mål scorede Celina Laungaard ligeledes to mål og det blev til en enkelt scoring af Cecillia Knudsgaard.

Kampsituation. Foto: Birger Dencker
Kampsituation. Foto: Birger Dencker

Se også: Hattrick-Marius bag storsejr

Oppe mod overmagten
I starten af anden halvleg var det endnu engang Semilla Reher, der fik sidste fod på bolden efter en flot stikning fra Virums bedste Ida Tobiasen.

Hjemmeholdet havde en ulige kamp mod overmagten, men de lagde sig ikke ned på noget tidspunkt. Midt i anden halvleg var de tæt på at reducere, da de havde deres eneste chance i hele kampen.

Udeholdets Ida Tobiasen var her, der og alle vegne og ville selv på måltavlen, da hun gjorde det til 8-0 – indtil videre havde Ida leveret flere assists til sine holdkammerater.

Mie Laungaard, Celinas lillesøster, scorede kampens sidste mål til slutresultatet 9-0 til Virum Skole.

Hovedstød. Foto: Birger Dencker
Hovedstød. Foto: Birger Dencker