Greb chancen mod Grib

I målhumør: Helsinge-drenge viste gang på gang skarphed foran mål

Thomas fra GribSkolen overfor koncentrerede modstandere. Foto: Poul Gregersen
Thomas fra GribSkolen overfor koncentrerede modstandere. Foto: Poul Gregersen

Kampen var ikke mange minutter gammel, før Helsinge Realskole havde lagt et kolossalt pres på hjemmeholdet fra GribSkolen i Græsted.

En lækker assist
Alexander Buchleitner modtog en god aflevering fra Johan Ingeholm - en aflevering, der splittede forsvaret og gjorde, at Alexander kunne bringe Helsinge Real foran 1-0.

Se kampfakta her

GribSkolen forsøgte at svare igen. Deres venstreside med Tobias Runefelt og Thomas Rhiger havde flere gode forsøg, men de blev ikke farlige.

Et kontraangreb resulterede i, at Helsinge Realskole i det 10. minut fik hjørnespark. Sparket blev taget, og Frederik Bruun havde stået udækket midt for må nærmest i feltet. Elegant satte han hovedet på og dirigerede bolden over i venstre side af målet. 2-0.

Kampen blev mere og mere intens og bød på flere frispark. Også ureglementerede.

- Vi blev sure grundet dommerafgørelser, der kom eller ikke kom, sagde Johan Ingeholm fra Helsinge efter kampen

- Vi begyndte også at snakke med modstanderne, og det gik ud over spillet.

Efter 10-0: Det var ikke så nemt

Mange chancer
I det 18. minut havde Mathias Jeppesen en mega chance helt inde ved stolpen, og minuttet efter var det August Jørgensen fra GribSkolen, der var lige ved at komme fri, men blev generet i skudøjeblikket, og bolden gik forbi målet

Mathias Jeppesen gjorde det godt igen ved fire minutter senere elegant at vippe bolden over GribSkov-målmanden, der var kommet for langt ud. 3-0. Mathias forsøgte selv minuttet efter med et skud, men forbi.

Kort før pausen havde Helsinge-holdet et angreb i højre side. Bolden blev sendt indover tæt under mål, hvor Villads Nielsen kom først og scorede til pausestilling 4-0.

TV: Oliver styrede sine tropper

Presset fungerede
- Det var vores pres i første halvleg, der førte til, at vi kunne gå til pausen med dette resultat, sagde Johan Ingeholm efter kampen.

Anden halvleg var knap nok gået i gang, før bolden lå i GribSkolens mål. Nærmere bestemt efter 35 sekunder, hvor Alexander Buchleitner scorede. Optakten var et angreb begyndt i højre side, hvor Villads Nielsen skød mod mål. Målmanden parrerede, men bolden kunne ikke komme ud af forsvarszonen. Den røg tilbage til Alexander, der med et langskud stod for målet.

Kom på tavlen
GribSkolens eneste mål kom et par minutter efter. Et indlæg langs jorden på tværs af målet. Helsinge-målmanden var nede efter den, men kunne ikke holde bolden, og Tobias Runefelt var over bolden, fik den og scorede.

Nu havde GribSkolen mere spil - blandt andet takket være Tobias Runefelt, men hans afleveringer blev ikke behandlet efter fortjeneste.

I stedet var det Helsinge Realskoles anfører Johan Ingeholm, der scorede til 6-1:

 - Det var nu heldigt, indrømmede han.

- Pludselig var bolden der, og jeg trykkede bare af, og så sad den helt oppe i krydset.

TV: Lavede syv mål: Dejlig kamp at være med i

Endte med flot sejr
Også næste mål to minutter før tid var signeret Johan:

- Her fik jeg bolden fra Alexander fra venstre side og så målmanden stå i midten. Derfor skød jeg ude i siden.

- Det var tydeligt, at vi til sidst havde mere i os end de havde, forklarede han.

Derfor kom også sidste scoring ved Theis Tuesen kort før slutfløjt.

8-1 til Helsinge Realskole ude mod GribSkolen fra Græsted.

Indianerbold: Skiftedes til at score