Gyser-afslutning

Straffespark: Den ene keeper blev afgørende, da tingene skulle afgøres

Det endte med triumf for Frederikssund Private Realskole efter at have været presset godt i bund i den ordinære spilletid. (Foto: Jonas Vestergaard)
Det endte med triumf for Frederikssund Private Realskole efter at have været presset godt i bund i den ordinære spilletid. (Foto: Jonas Vestergaard)

På en dugvåd bane tog hjemmeholdet fra Ådalens skole imod rivalerne fra Frederikssund Private Realskole. Det blev en kamp, hvor den våde bane fik en stor rolle. Kampen forgik i et imponerende højt tempo og når banen på den måde inviterede til hårde tacklinger, foregik de fleste da også glidende.

Det var ikke kun banen, der blev afgørende. Specielt den ene målmand havde en stor andel i kampens resultat.

Se kampfakta her.

Knald på fra start
Ådalens skole lagde ud som lyn og torden. Allerede efter tre minutters spil testede Victor Schønberg Frederikssund-keeper Tobias Marcussen. På det efterfølgende hjørnespark, headede anfører Frederik Hamborg lige over mål.

Der var generelt meget pres på Frederikssund-målet i første halvleg, men Tobias Marcussen var toptændt fra start og holdt sit hold inde i kampen. Tobias er ikke en mand, der trækker sig i tacklingerne. Det samme kan man sige om Ådalens Sebastian Dam, der måtte udgå efter et sammenstød med keeperen.

Det var ikke meget Frederikssund havde i første halvleg. Det eneste var et kontraangreb, hvor Alexander Vuksanovic dog kiksede sin afslutning. Han skulle få sin revanche senere.

Kampen bød på masser af dueller. (Foto: Jonas Vestergaard)
Kampen bød på masser af dueller. (Foto: Jonas Vestergaard)
 

Lige ved og næsten
Selvom Ådalens skole havde overtaget i kampen, var det lige ved pause. De skulle dog kun bruge et minut af anden halvleg før Mathias Kristensen dukkede op bagerst i feltet og headede bolden i kassen.

Nu sad Ådalen virkelig på spillet, men det blev aldrig rigtig farligt, da Tobias Marcussen konstant var klar til at agere sweeper og få bolden clearet. Frederikssund Private Realskole havde fortsat ikke meget at byde på. Kun ved et par frispark var de tæt på. Derfor måtte det være på en dødbold, hvis de skulle udligne.

Og sådan skulle det også gå. Selvom Emil Rensborg kort før tid havde modtaget et gult kort, kunne Alexander Vuksanovic efter et frispark, stik imod spil og chancer, udligne.

TV: Lauras ben leverede

Kølige på straffe
Kampen skulle nu afgøres i straffesparkskonkurrence.

Her blev kampens store profil, Tobias Marcussen, dagens helt, da han med to redninger kunne sikre Frederikssund Private Realskole sejren. Derfor kan Frederikssund takke Tobias for videre avancement i turneringen, for de var på hælene gennem hele kampen.

Tobias redder det sidste spark. (Foto: Jonas Vestergaard)
Tobias redder det sidste spark. (Foto: Jonas Vestergaard)