Håndboldmålmand med tilbud fra fodboldklubber

Kaos: Udeholdet måtte fragtes til kampen af blandt andre kampens dommer

Mie Tillaart spiller håndbold, men har fået flere tilbud fra fodboldklubber, der vil have hende som målmand. Foto: Allan Gade
Mie Tillaart spiller håndbold, men har fået flere tilbud fra fodboldklubber, der vil have hende som målmand. Foto: Allan Gade

På banerne ved Allerød Stadion skulle de lokale fra Skovvangskolen spille kamp mod Solvangskolen fra Farum.

At kampen skulle spilles på nævnte sted, kom som en overraskelse for udeholdet og dommeren ligeså, for de var mødt op på Skovvangskolen ca. fem kilometer fra det annoncerede spillested.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Træner: Fodbold skal spilles på græs

Dommeren gav lift
Dommeren havde bil, men det havde udeholdet ikke, så gå eller løbe til spillestedet virkede uoverskueligt. Så med dommerens og andres hjælp blev de uheldige spillere fragtet i personbiler til spillestedet lidt efter lidt, så kampen kunne komme i gang med en halv times forsinkelse.

Superkort taktikmøde for udeholdet og så ellers i gang.

Hjemmeholdet havde så i ventetiden haft tid til at filosofere over det eventuelle videre forløb i turneringen, når man havde vundet denne kamp og ifølge Josefine Starberg:

- Når vi har vundet den kamp her, så er jeg bange for, at vi skal møde Engholmskolen (lokalrivalerne). Nå ja, en kamp ad gangen selvfølgelig.

Spillerne måtte fragtes i personbiler. Foto: Allan Gade
Spillerne måtte fragtes i personbiler. Foto: Allan Gade

Se også: Indsatsen var i top

Keeperklasse
Efter at have følt hinanden lidt på tænderne med angreb i begge ender, så overtog hjemmeholdet mere og mere af spillet. Der blev vist rigtig godt fodboldspil af specielt Mille Møller på fløjen, Julie Pedersen og Emilie Nørregaard.

Var det ikke fordi, gæsterne havde supermålmanden Mie Tillaart, der imponerede ret meget og generelt stod en superkamp, var det gået helt galt:

- Jeg spiller ikke fodbold, men håndbold i Furesø.

- Jeg kan dog fortælle, at flere fodboldklubber har spurgt mig, om jeg ikke kunne tænke mig at komme til dem og være målmand. Det går jeg og tænker lidt over, men jeg er selvfølgelig lidt stolt over deres tilbud.

Udeholdet i angreb. Foto: Allan Gade
Udeholdet i angreb. Foto: Allan Gade

Se også: TV: Pragtmål grundlagde sejren

Hul på bylden
En enkelt gang i første halvleg kunne hun dog ikke stå i mod. Værternes topscorer Julie Pedersen scorede et flot mål efter, at Mille Møller havde driblet sig fri på venstrekanten og dermed skabt den chance, som Julie eksekverede.

Trænerteamet hos hjemmeholdet var meget tilfredse med første halvleg i modvind (det blæste en halv pelikan gennem banen). Så med udsigt til medvind:

- Vi skal have scoret det mål mere hos deres målmand, så vi får ro på.

Skovvangskolens piger går alle til fodbold. Lokalt og i Lynge. De spiller bolden flot rundt imellem sig og overlader så vidt muligt intet til tilfældighederne. Som tiden gik, viste de også, at de var det bedste hold, selvom udeholdet absolut ikke var uefne.

Det lange seje træk og Mathilde Mikkelsen øgede føringen til 2-0 i 42. minut, og fem minutter før tid fik Julie Pedersen en friløber til 3-0.

Solvangskolen skal dog have ære af kampen, selvom de fik en hovedkulds start på grund af spillestedsforvirringen.

Der var to søstre hos udeholdet. Cecilie og Caroline Grevy med et års forskel. Storesøster Cecilie fik fairplayhåndklædet, men ville dog helst undgå fotografering.

Emilie Nørregaard spillede en god kamp for hjemmeholdet. Foto: Allan Gade
Emilie Nørregaard spillede en god kamp for hjemmeholdet. Foto: Allan Gade
 

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen