Hattrick-helt bankede til

Overlegent: Silje Dencker nettede tre kasser

Fokus på bolden. Foto: Poul Gregersen
Fokus på bolden. Foto: Poul Gregersen

En dejlig græsbane i strålende sol. Hvad kan man ønske sig mere? Jo, en velspillet fodboldkamp, og det var lige, hvad vi fik, da Rungsted Private Realskole bød Nordsjælland Grundskole og Gymnasium op til dans. Se kampfakta her.

Aldrig i tvivl om udfaldet
Man var dog aldrig i tvivl om, hvem der ville løbe med sejren. Dertil var gæsterne ganske enkelt for stærke. Holdet fra Rungsted kæmpede alt det, de havde lært, men det var ikke nok. Kun få gange var de på udeholdets banehalvdel, men alligevel skulle der gå 23 minutter, før gæsterne fra Nordsjælland Grundskole og Gymnasium fik bragt sig i front. Den indskiftede Silja Dencker fik sendt en lidt ufarlig bold i nettet. Nu stod den 1-0 til gæsterne, og det var også stillingen ved pausen.

Udeholdet begyndte anden halvleg, som de sluttede første - nemlig med et stort pres på Rungsted. Det udmøntede sig i en ny scoring, og endnu en gang var Silja Dencker i målscorerens rolle, da hun placerede bolden i det lange hjørne.

Intens situation i feltet. Foto: Poul Gregersen
Intens situation i feltet. Foto: Poul Gregersen

Se også: Alene mod kollektivet

Hattrick-helt
Silja Denckers hattrick blev en kendsgerning, da hun fem minutter senere igen fik fat i et for kort spark og igen kom bolden over i det lange hjørne.

- Jeg står altid klar til at løbe, når jeg ser, der opstår en chance, fortalte Silja efter kampen.

- I øvrigt synes jeg, vi spillede godt sammen i dag. Vi fik spillet bolden godt rundt. Det var en god kamp, afsluttede hun.

Kampen var helt og aldeles udeholdets. Hjemmeholdet forsøgte, og de bevarede gejsten til sidste sekund.

De to sidste mål faldt i slutfasen. Først ved Emma Harritsø og derefter ved Nanna Gaston, der sørgede for, at kampen endte 5-0 til Nordsjælland Grundskole og Gymnasium, der nu er videre til næste runde i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Hattrick-mageren, Silje Dencker. Foto: Poul Gregersen
Hattrick-mageren, Silje Dencker. Foto: Poul Gregersen