Hattrick-helt: Viola ville vinde

Opvisning: Det så i hvert fald sådan ud, da hun tornede mod mål

Viola (i hvid) leverede et flot hattrick. Foto: John Froman
Viola (i hvid) leverede et flot hattrick. Foto: John Froman

Pigekampen mellem Ganløse Skole og Bækkegårdsskolen i det skønne Ganløse var en fantastisk fodboldkamp.

Se kampfakta her

Violas målshow
Først og fremmest grundet den flotte kamp, Viola fra Ganløse leverede. Den hurtige angriber var kampens helt store oplevelse i dag.

Med tre mål og en enkelt assist viste hun sin farligehed og næse for mål. Det hele startede lidt sløvt i dysten, men da Ganløse havde fundet den rigtige taktik, gik det stærkt.

Bang! Måltyv hentet i syvende

Med to mål af Ganløse på blot halvandet minut var der virkelig blæst til angreb i de sidste 30 minutter. De ville score flere gange..

Stærkt keeper
Nicoline Wolff i Bækkegård-målet stod en super kamp og gjorde, hvad hun kunne for at holde Viola og co. fra scoringer. Men det var umuligt. Selvom hun reddede ikke færre end otte oplagte chancer.

TV: Gik i stå efter pausen

Hun gjorde, at Bækkegård 'kun' tabte 5-0.

Presset tilbage på banen
I store dele af kampen blev gæsterne fra Bækkegårdsskolen presset langt tilbage på banen, men der blev kæmpet flot af alle spillere, og især Anna Kongsgaard leverede en herodisk indsats, der efter kampen gav hende fairplay-håndklædet.

De mange fremmødte tilskuere blev endnu engang vidne til god pigefodbold i Ganløse, og mon ikke pigerne kan snuppe et par runder mere i turneringen.

Træner: Undgå de farlige frispark