Hattrick-Marius bag storsejr

Overlegne: Gæsterne viste gode takter og dominerede spillet

Især i anden halvleg var det svært for værterne. Foto: Birger Dencker
Især i anden halvleg var det svært for værterne. Foto: Birger Dencker

Kampen mellem Bagsværd Skole og Virum Skole startede meget jævnbyrdigt og selvom drengene fra Virum havde et lille overtag. Så bed hjemmeholdet godt fra sig. En af årsagerne var værternes Mathias Jørgensen, der var en af banens mindste, men evigt kæmpende.

Se kampfakta her.

Tog uventet drejning

Ikke tilfredse
Hjemmeholdets målmand Nicolai Monnerup havde også sin andel i, at Virum skulle bruge 22 minutter for at score deres første mål. Anton Bering fra udeholdet var hurtig efter en ripost, og så stod det 1–0 til gæsterne.

Det rystede hjemmeholdet, og der skulle kun gå to minutter, før Gustav Vilmar kunne placere bolden helt ude ved venstre stolpe til 2-0 uden chance for hjemmeholdets keeper.

I pausen var gæsterne ikke helt tilfredse med udbyttet af første halvleg og ville prøve at spille mere i dybden, end de gjorde i første halvleg.

Gæsterne trak fra i slutningen af første halvleg. Foto: Birger Dencker
Gæsterne trak fra i slutningen af første halvleg. Foto: Birger Dencker

TV: Fulgte Strømmen

Lukkede kampen
Udeholdet kom ud til anden halvleg med en helt anden attitude og vilje end i første halvleg. Der gik kun fem minutter, så havde de scoret to mål yderligere og bragt sig foran med 4–0.

Modsat pigekampen mellem de to skoler tidligere, så lod værternes drenge sig slå ud af de to meget hurtige mål i starten af anden halvleg. Nu var der efterhånden kun et hold på banen.

I det næste fem minutter var det først Victor Bigum, der var på pletten, og derefter var det kampens bedste spiller Marius Nielsen, der kunne gøre det til både 6–0 og 7–0.

Det var ikke ofte, at værterne havde bolden i anden halvleg. Foto: Birger Dencker
Det var ikke ofte, at værterne havde bolden i anden halvleg. Foto: Birger Dencker

Stensikker sejr til værterne

Snart på landsholdet
Det sidste mål var på forarbejde af den kommende U16-landsholdsspiller Oliver Kryger, der kun skulle bruge få minutter på banen, før han viste sin klasse. Oliver fik lov at spille de sidste 20 minutter af kampen.

Oliver har været ude med en brækket ankel, men er nu klar til landsholdsfodbold igen. Han skal med U16-landsholdet til Frankrig om kort tid. Tirsdagens kamp havde han glædet sig meget til. Oliver var glad for, at han fik muligheden for at spille med på skoleholdet, da det var super godt at få lov til at spille kamp kun for sjov.

Oliver Kryger kom selvfølgelig også selv på måltavlen, da han i det 20. minut gjorde det til 9–0.

Få minutter efter viste Oliver og Marius endnu en gang eminent samarbejde. Igen spillede Oliver Marius helt fri, og Marius svigtede ikke og afsluttede sit hattrick ved at score til slutresultatet 10–0 til Virum Skole over Bagsværd Skole. 

Se Oliver Kryger score efter få minutter på banen her: