Heden smeltede bærrene

Effektivt sammenspil: Hedegårdsskolens drenge er videre til kredsfinalen med en sikker sejr

De glade vindere fra Hedegårdsskolen er  klar til næste opgør på  mod Trørødskolen i kredsfinalen. Foto: Niels Torp
De glade vindere fra Hedegårdsskolen er klar til næste opgør på mod Trørødskolen i kredsfinalen. Foto: Niels Torp

Drengene fra Skolen ved Rønnebær Alle skulle på hjemmebane møde udeholdet fra Hedegårdsskolen i denne kamp om en plads i kredsfinalen i Sjælland Nord.

Værterne kom til denne kredssemifinale med sejre på 10-0, 6-2, 2-1 og 4-3, hvoraf deres tredje kamp måtte afgøres i en straffesparkskonkurence.

Gæsterne kom hertil med sejre på 11-0, 5-0, 6-1, 8-1 og 4-1.

Det var bidende koldt og tæt ved frostgrader, da de to hold løb ind på kunststofbanen ved Snedkersten Idrætscenter.

Heldigvis fik de mange fremmødte meget at varme sig på, da de to hold leverede en fornem fodboldkamp, der havde alle ingredienser, som man kunne ønske sig.

Udeholdet var fysisk stærkere, men mandskabet fra hjemmeholdet leverede en fin kamp, hvor det tekniske spil var i højsædet. Havde de lokale angribere kendt deres besøgstid, så var de gået videre til kredsfinalen, der allerede spilles på fredag 24. november.

Se kampfakta her.

Noah Salling fra Hedegårdsskolen var en markant spiller. Han trådte  i karakter både som boldvinder og med suveræne afleveringer i dybden. Foto: Niels Torp
Noah Salling fra Hedegårdsskolen var en markant spiller. Han trådte i karakter både som boldvinder og med suveræne afleveringer i dybden. Foto: Niels Torp

TV: Anden kamp på under 24 timer

Lækre detaljer
Lige fra første fløjt blev der disket op med godt fodbold, som var afvekslende med lækre tekniske detaljer og til gode afleveringer i dybden til de dygtige angribere på begge hold.

Værterne havde flere gode chancer i kampens begyndelse, men Rasmus Wandahl i målet havde en del gode redninger.

Helt ud af det blå slog gæsterne kontra, og Maurits Kjærgaard gik til baglinjen. Foran mål dukkede Berk Aydin op og sendte kuglen i nettet til 1-0. Dette var stillingen ved pausen.

De sidste 30 minutter var også afvekslende og velspillet. Men det var udeholdet, som i kraft viste fysisk styrke. Spillernes kynisme udnyttede chancerne optimalt.

Berk Aydin fra Hedegårdsskolen nettede to gange. Han spiller til dagligt i B93, og han bliver spændende at følge i fremtiden. Foto: Niels Torp
Berk Aydin fra Hedegårdsskolen nettede to gange. Han spiller til dagligt i B93, og han bliver spændende at følge i fremtiden. Foto: Niels Torp

TV: Træner: Det må briste eller bære

Fortsatte erobringen
Det blev 2-0 ved Jonas Tjørnblad, som sendte en returbold i nettet. Det skete efter en fremragende redning af målmand Hjalte Petersen. Men han var chanceløs ved riposten.

Kort efter blev det 3-0, og igen var det 'livsfarlige' Berk Aydin, der var helt fri i højre side og scorede sikkert.

Det blev også 4-0 efter et smukt indlæg fra Jonas Tjørnblad, hvorefter Nicklas Petersen sendte bolden i netmaskerne og besejlede hjemmeholdets skæbne.

Kort før slutfløjtet reducerede Frederik Karlsen til 4-1 for værterne. Men det var for sent at komme tilbage i opgøret. Der var ellers to-tre store chancer i slutminutterne.

Skolen ved Rønnebær Alle var et velfungerende mandskab. Men visse spillere driblede for meget, og andre var ikke effektive nok i afslutningerne. Foto: Niels Torp
Skolen ved Rønnebær Alle var et velfungerende mandskab. Men visse spillere driblede for meget, og andre var ikke effektive nok i afslutningerne. Foto: Niels Torp

Sådan spilles kredsfinalerne

KAMPFAKTA:

Resultat:

Skolen ved Rønnebær Alle - Hedegårdsskolen, 1-4

 

Prisvindere:
Fidusbamser:

Frederik Karlsen, Skolen ved Rønnebær Alle

Noah Salling, Hedegårdsskolen

 

Fairplay-håndklæde:

Hjalte Petersen, Skolen ved Rønnebær Alle

Kredsfinaleklar
Gæsterne var måske lidt undertippede. Men spillerne havde arbejdstøjet på, og de leverede en fremragende indsats. Der blev kæmpet om hver eneste bold.

Den myreflittige Noah Salling fik fidusbamsen og var eminent på midtbanen. Han skiftede mellem shortpassing og herlige dybdeafleveringer til de hurtige frontløbere Berk Aydin og Malthe Frost.

Nu skal mandskabet med spillere hovedsagelig fra BSF, AB og Lyngby allerede være klar til kredsfinalekampen fredag, hvor modstanderne er Trørødskolen.   

Drengene fra Hedegårdsskolen vandt 4-1 i en velspillet fodboldkamp.      .

Udeholdets piger var i finalen i Odense sidste år. Det er en skole med masser af stolte fodboldtraditioner.

Det var tydeligt, at værterne var dybt skuffede efter nederlaget. Holdet leverede en god kamp, men en del af spillerne 'nipsede' for meget. Var de gået mere direkte mod mål og afsluttet noget oftere, så var de formentlig gået videre til de afgørende kampe i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Noah fik fortjent fidusbamsen hos gæsterne. Foto: Niels Torp
Noah fik fortjent fidusbamsen hos gæsterne. Foto: Niels Torp
 

Hedegårdsskolens vej til kredsfinalen

4. september: Hedegårdsskolen - Michael Skolen, 11-0

18. september: Skovvejens Skole - Hedegårdsskolen, 0-5

6. oktober: Hedegårdsskolen - Lærkeskolen, 6-1

3. november: Marienlystskolen - Hedegårdsskolen, 1-8

16. november: Hedegårdsskolen - Baltorpskolen, 4-1

21. november: Skolen ved Rønnebær Alle - Hedegårdsskolen, 1-4

 

Holdets samlede målscore: 38-4