Herrefight

Massevis af mål: Begge hold ville ud over stepperne fra start

Der blev gået til stålet i opgøret. (Foto: Stig Sinius Nielsen)
Der blev gået til stålet i opgøret. (Foto: Stig Sinius Nielsen)

Både Syvstjerneskolen og Marie Kruses Skole lagde hårdt ud fra start.

Men det var Marie Kruses drenge, der fik først styr på angrebsspillet. Men foran mål var de meget uskarpe, især Tobias Stjernegaard havde en del afbrændere, men også Victor Michelsen havde et par flotte skud på den forkerte side af stolperne.

Da endelig Marie Kruse drengene havde fået indstillet sigtet, tog Syvstjernens målmand, Ludvig Juhl, sig af skuddene.

Da Marie Kruse således ikke kunne omsættes overvægt i spillet til mål, fik Syvstjerneskolen en af sine få omstillinger igennem, og det resulterede til et straffespark til Syvstjerneskolen.

Straffesparket blev eksekveret sikkert. (Foto: Stig Sinius Nielsen)
Straffesparket blev eksekveret sikkert. (Foto: Stig Sinius Nielsen)
 

Markus Knudsen satte bolden ind bag Marie Kruses målmand Sofus Koch til en pauseføring på 1-0. Det førte til en del brokkeri - især fra Marie Kruses Oliver Høgsberg. Vi snakkede med Oliver efter kampen, men mere om det senere.

Se kampfakta her.

TV: Drømmemål sikrede sejren

Ikke mere brok
Marie Kruses træner i pausen:

— Lad nu være med at brokke jer, ellers får I gule kort, især dig Oliver.

Oliver hørte efter sin træner og spillede nu mere fodbold end brok, så Marie Kruse kunne fortsætte sin dominans, men ind ville bolden ikke oppe foran.

Køligt comeback

Der skulle et gult kort til Syvstjernens altdominerende spiller, anfører Asger Olsen, før Marie Kruses drenge fik hul på bylden. Det var Tobias Stjernegaard, der endelig fik den indenfor rammen og udlignet - uden chance for Ludvig Juhl.

Der var mange store chancer i kampen. (Foto: Stig Sinius Nielsen)
Der var mange store chancer i kampen. (Foto: Stig Sinius Nielsen)
 

Så gik det hurtigt, og inden Asger Olsen kom tilbage, scorede både Joachim Reitzel og Victor Michelsen.

Det virkede som om Syvstjernen nu havde mistet pusten. De fik kun få omstillinger i anden halvleg samtidig med, at Marie Kruse drengene nu ramte indenfor rammen.

Flere mål til sidst
Mod slutningen scorede først Nikolaj Mortensen, inden Christoffer Brønd i det 53. minut hamrede bolden mod mål, Ludvig Juhl halvklarede, og Victor Michelsen satte riposten ind til 5-1. To minutter efter prøvede Brønd igen til, og denne gang gik den ind til 6-1.

Da uret tikkede på de sidste sekunder kom Syvstjernens Markus Knudsen endelig igennem, rundede målmand Sofus Koch og spillede Gustav Lord helt fri til 2-6.

Drengene gik til stålet. (Foto: Stig Sinius Nielsen)
Drengene gik til stålet. (Foto: Stig Sinius Nielsen)
 

I overtiden sluttede Marie Kruses Joakim Brøndsted festen til slutresultatet 7-2 til Marie Kruses Skole over Syvstjerneskolen.

Vi fangede Oliver Høsberg efter kampen. Han spiller på Brøndby U15-hold:

— Jeg må gerne spille med til skolefodbold, det er noget, som min træner og fysioterapeut afgør. Jeg må bare ikke spille lige før og lige efter en turneringskamp. Jeg synes, det er sjovt, for her kan jeg spille andre pladser end i klubben, og så går vi kun i 8. klasse - de fleste af os - så vent til næste år, lød det fra Oliver.