Annonce:
Annonce:

Højt niveau over hele linjen

Stærkt hold: Melby-pigerne bliver spændende at følge i turneringen

De tre prisvindere. (Foto: Peter Skov)
De tre prisvindere. (Foto: Peter Skov)
Annonce:

På en skøn bane med masser af tilskuere på Melby Stadion, mødte Frederiksværk Skole - Melbys piger naboskolen Hundested Skole.

Se kampfakta her.

'Kornene' høstede sejren

Højt niveau
Selv om det gæstende hold blandt sine spillere havde profilen, Karoline Wietz, der til dagligt spiller for Hillerød GI Damer, viste det sig hurtigt, at Melby Skole havde et meget højt niveau. Så stor klasse, at det gæstende hold ikke fik ret meget spillerum overhovedet.

Hjemmeholdets spillere er alle medlemmer i MLI. Mange på skoleholdet spiller til dagligt på samme hold, nemlig i U17 mesterrækken. Det er bestemt på et meget højt niveau. Og det kunne nemt ses.

Annonce:

Hjemmeholdet kom meget hurtigt foran 1-0. Herefter gik det slag i slag til stillingen 7-0 et par minutter før pausefløjt. På et frispark lige udenfor feltet udplacerede Karoline Wietz hjemmeholdets målmand, ved at sparke bolden direkte op under overliggeren. Meget flot udført af Hundesteds store profil.

I anden halvleg scorede hjemmeholdet yderligere to mål til slutstillingen 9-1.

Hurtig afgørelse

Sofies ord holdt stik
Inden kampen udtalte Melby Skoles anfører, Sofie Sørensen, at hun mente, at hun og holdkammeraterne måtte være favoritter.

— Vi spiller alle fodbold på højt niveau. Vi har et godt kendskab til spillerne fra Hundested Skole, og dem har vi respekt for, men vi bør kunne vinde.

Anføreren for et stærkt Melby-hold, Sofie Sørensen. (Foto: Peter Skov)
Anføreren for et stærkt Melby-hold, Sofie Sørensen. (Foto: Peter Skov)
 

Det viste sig, at hun fik ret.

Melby Skole har gode muligheder for at nå langt i dette års turnering. Det er et fremragende hold.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: