Holdet først: Spillede på skade

Fighter: Sofie spillede med en hofteskade, fordi holdet er vigtigere end hende selv

Seje Sofie er en fighter af Guds nåde. I dag satte hun holdkammeraterne først. (Foto: John Froman)
Seje Sofie er en fighter af Guds nåde. I dag satte hun holdkammeraterne først. (Foto: John Froman)

Sjælsøskolen viste ingen gæstfrihed, da de tog imod Bistrupskolen - tværtimod.

Se kampfakta her

Bistrupskolens piger fik en lektion i angrebsfodbold på højt niveau og gæsterne blev sendt tilbage til egen jord med et 13-0-nederlag i en kamp, der kunne være gået meget værre, hvis ikke Sofie Fischer havde vist storspil i bagerste kæde hos Bistrup.

Bistrups keeper var travlt i målet i dag. (Foto: John Froman)
Bistrups keeper var travlt i målet i dag. (Foto: John Froman)
 

Der skulle gå blot fire minutter minut inden Sjælsøskolens Sofie Strøe havde bragt sit hold foran. Herefter gik det slag i slag og efter de første 30 minutter var stillingen 6-0. Det var en kamp, hvor spillet foregik på Bistrup-pigernes banehalvdel.

I målet havde Bistrup et stærkt kort i Kathrine Petersen, men Sjælsø var bedst i alle spillets faser og selvom alle pigerne fra det gæstende Bistrup-mandskab kæmpede med alt der kunne kæmpes med, var overmagten for stor i dag. Da dommeren fløjtede af, stod der 13-0 på scoretavlen.

Se også: TV: Mageløse Mygind

Der var mødt mange tilskuere frem. (Foto: John Froman)
Der var mødt mange tilskuere frem. (Foto: John Froman)
 

Lærke Hansen fra Sjælsøskolen scorede fire mål og blev dermed sit holds måltyv i dagens opgør. De mange fremmødte tilskuere kunne klappe deres lokale helte fra banen med stor respekt, efter storsejren på 13-0.

Se også: Legende løjer

Sofie gik forrest
Bistrups Sofie Fischer gik forrest for sit hold i dag. Ekstra Bladet Skolefodbold fangede hende efter kampen.

— Jeg har indtil for nylig spillet fodbold i Birkerød, men er pt. ude med en skadet hofte.

— Det gjorde ondt at spille i dag, men det var det hele værd på trods af nederlaget på 13-0. Vi var pressede og jeg satte holdet før mig selv, forklarede den yderst sympatiske anfører.

— Jeg har lavet et væddemål med vores drenge, der spiller lige efter os. Det går ud på, at de skal tabe større end os, for så vinder jeg væddemålet og vi får oprejsning. Men det ville selvfølgelig være bedre, hvis vores drenge kunne hævne vores nederlag, sluttede Sofie med et smil og løb over til sine holdkammerater.