Annonce:
Annonce:

Humlebierne stak af

Tæt fight: Der var masser af tætte nærkampe

Værterne kom bedst ud af den ellers tætte kamp. Foto: Søren Møller
Værterne kom bedst ud af den ellers tætte kamp. Foto: Søren Møller
Annonce:

Humlebæk Skoles drenge havde det svært mod Tibberupskolens små, men meget dygtige spillere. Specielt i første halvleg var det udeholdet, der havde overtaget.

Hjemmeholdets anfører Ramzes mente inden kampen, at det ville blive en meget lige kamp:

- Jeg håber, vi vinder, så vi har muligheden for at komme længere i år, end vi gjorde sidste år. Men det bliver svært. Man skal blive ved med at tro på det, også selvom man kommer bagud.

Se kampfakta her.

Dominans i målfest

Lige ved pause
Men 11 minutter tilbage af første halvleg begik Humlebæk Skoles anfører en dum fadæse, da han efter, at dommeren havde fløjtet, sparkede bolden væk, og så blev han sendt ti minutter til afkøling.

Annonce:

Og anføreren var kun lige kommet på banen igen, inden det næste skete. I de døende sekunder af første halvleg fik udeholdet etableret et angreb, hvor deres anfører Andreas Holm gik med frem. Han kom til en afslutning, som værternes målmand Oscar Bebber fik klaret i første omgang. Men så kom Phillip Takahashi frem i straffesparksfeltet og fik scoret til 1–0.

Nu skulle anførerens ord stå sin prøve. Hjemmeholdet pressede for en udligning, og efter ti minutters spil i anden halvleg tog Victor Ledertoug en løbetur helt ned til mållinjen og lagde bolden til rette for fødderne af Cevat Sehovic, der med en inderside kunne udligne.

Der blev gået til stålet i kampen. Foto: Søren Møller
Der blev gået til stålet i kampen. Foto: Søren Møller

Dominerede i sikker sejr

Stor glæde
Nu kunne anføreren igen smile, og da han med ti minutter tilbage af kampen selv blev nedlagt i det kriminelle felt, kunne Cevat nemt score igen.

Nu spillede hjemmeholdet, som om de ejede det hele, og da Victor Ledertoug lidt senere gjorde det til 3–1, var der stor glæde.

- Jeg troede på det hele tiden, fortalte en glad og stolt anfører, der sammen med skolens lærer selv har været med til at lægge taktikken.

- Vi spiller en stærkt 3-5-2 opstilling, hvor kanterne enten skal gå med frem eller blive og dække af, alt efter hvilken side spillet foregår i.

Annonce:

- Og i dag gik det jo godt, og jeg er bare så glad, sagde anføreren, der godt var klar over, at modstanden i dag havde været mere hård end ventet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: