Hurtigt hattrick og ud igen

Stjernen lyste op: Josefine Hasbo gik i den grad forrest på banen

Josefine Hasbo i kampen om bolden. Foto: John Froman
Josefine Hasbo i kampen om bolden. Foto: John Froman

Der var dømt lokalopgør da Vallerødskolen var på besøg hos Trørødskolen på det smukke Rundforbi Stadion i Vedbæk.

Se kampfakta her.

Vandt fidusbamse og vasketøj

Josefine tog fat
Kampen startede godt fra begge sider. Der blev arbejdet hårdt, og derfor var det endnu mere underligt, at der ikke blev dømt et eneste frispark i hele kampen.

Som sagt var spillet lige de første minutter, men så tog en speciel spiller fat. Josefine Hasbo er navnet, og dette boldtalent syner ikke af meget, når hun løber rundt blandt spillere, der er en del større en hende.

Men når bolden er på hendes fødder sker der noget hver gang, og dette var også tilfældet i dag. Hendes holdkammerater ved godt, at de skal være klar, når hun har bolden, for hun leverer super gode afleveringer, kan selv afslutte og er overalt på banen.

Tog den forkerte bus

Hurtigt hattrick
I det femte minut blev Karen spillet fri af netop Josefine, og Karen scorede sikkert. Herefter overtog Vallerødskolen initiativet, og Trørødskolen blev presset langt tilbage på banen. Josefine Hasbo scorede herefter hattrik og Amanda Raffel et enkelt, og så stod den pludselig 5-0, inden en udmærket dommer fløjtede til pause.

Trørødskolens lære roste sine spillere for god indsats, trods at de var bagud og med rette. Pigerne arbejdede hårdt, alle gjorde, hvad de kunne, men de var op mod overmagten i dag.

I Vallerødlejren valgte man at tage Josefine Hasbo ud, og dermed lade de andre spillere tage ansvar. Det lykkedes og med yderligere to scoringer af Amalie Hyltoft og Julie Mikkelsen sluttede opgøret med en 7-0 sejr til Vallerødskolen. Emma Lorenzen fra Trørødskolen modtog fortjent bamsen, mens Maria Werner i målet ligeledes fra Trørød fik fairplay. Bamsen til Vallerødskolen gik ikke helt uventet til Josefine Hasbo.

Clara Pipco stod en fin kamp. Foto: John Froman
Clara Pipco stod en fin kamp. Foto: John Froman

Noget mindre end med- og modspillere
Josefine blev taget ud i pausen, der fangede vi hende. Josefine spiller til dagligt i U18 ligaen trods hendes unge alder.

- Jeg blev rykket op fra U16-holdet i sommerpausen, og nu spiller jeg på BSFs U18-Dame.

- Det er spændende at spille med de bedste spiller i Danmark, og jeg skal virkelig være klar, hver eneste gang jeg spiller og træner. Dem jeg spiller med er ældre end mig og giver mig selvfølgelig nogle udfordringer i forhold til det fysiske parameter, fortsætter Josefine.

Josefine Hasbo spiller på hold med nogle af Danmarks største talenter. Foto: John Froman
Josefine Hasbo spiller på hold med nogle af Danmarks største talenter. Foto: John Froman

- Jeg havde en aftale med min træner om kun at spille en halvleg, da vi skal spille en vigtig turneringskamp i weekenden, og dette respekterer jeg til fulde. Vi er kommet godt fra start i turneringen og ligger faktisk nummer et netop nu, så det er en fornøjelse at spille fodbold for mig pt.

- Vi kommer til at være med i denne turnering, til vi taber, lyder det kækt fra Josefine.

- Men vi vil arbejde stenhårdt.